Van deze gekke dingen raken mannen opgewonden

Liefde door Fadak

Zolang het naakt-gerelateerd is, kunnen mannen er opgewonden van raken. Naakte vrouwen, naakt aangeraakt worden, aangeraakt worden door iemand die naakt is en zo kunnen we nog héél lang doorgaan. Waar worden mannen nog meer geil van?
 
Dat het mannelijke en vrouwelijke geslacht elkaar niet altijd begrijpen, is iets wat algemeen bekend is. Maar met sommige dingen zijn mannen toch echt wel weirdo’s. Nadat je hebt gelezen van welke rare dingen mannen opgewonden kunnen raken, snap jij waarom we ze misschien nooit zullen begrijpen. 
 
 
… Het moment dat hij net uit de douche komt, in zijn naakie voor de spiegel kijkt en beseft hoe goed hij eruit ziet. 
 
Make him laugh! Goede humor is altijd sexy. 
 
… Valentijnsdag draait niet zomaar om de kleur rood. Het is de kleur die het meest geassocieerd wordt met opwinding. Dus ben je van plan om volgende keer je crush te verleiden? Vergeet dan geen rode jurk aan te trekken! 
 
… We weten dat mannen gek zijn op eten, maar wist je ook dat ze opgewonden kunnen raken van bepaald voedsel? Oesters, spaghetti of aardbeien. Iedere man heeft wel een gerecht wat voor hem werkt.
 
… Het moment dat die een vleugje van je parfum ruikt. Je sterkste zintuig wat gerelateerd is aan je geheugen is je geurvermogen. Als er iemand langsloopt die toevallig dezelfde parfum opheeft als je partner, is de kans groot dat iemand hierdoor opgewonden raakt. 


 
… Wanneer je in de ochtend zijn veel te grote overhemd aantrekt, geloof het of niet.. Maar hier maak jij hem heel blij mee. 
 
… Wij houden ervan als onze lover door onze haren heen gaat met zijn handen, maar mannen vinden het heerlijk als we hun op de rug kietelen. 
 
… Moeten we lachen of is het eigenlijk best zielig? Mannen krijgen ook een stijve piemel als ze ergens bang voor zijn. Hoge bloeddruk en kort ademen zijn elementen die voorkomen bij angst en opwinding. Zijn brein besluit hem dus op te winden als die bang is. Ouch!  
 
… Gitaar, piano, viool? Mannen vinden muzikanten HOT!
 
… Als je helemaal into je hobby bent en dan zo erg, dat het zelfs een beetje nerdy is. Yup, mannen vinden dat heet...
 
 
…  Schone lakens! Misschien is dit de reden dat de seks in een hotel altijd zo goed is?
 
… ‘Knismolagnia’ oftewel een kietelgevecht met je lover. Stiekem vinden wij dit ook wel heel leuk. 
 
Waar raakt jouw lover opgewonden van?