Zolang duurt de perfecte seks voor vrouwen

Liefde door Fadak
Erin, eruit en klaar! Het is algemeen bekend dat vluggertjes geen goede indruk achterlaten bij vrouwen. Het draait tijdens een vluggertje vaak om seks in de vorm van penetratie en voor andere sekstechnieken is er meestal geen tijd.
 
Vaak zijn wij vrouwen niet zo’n fan van vluggertjes, omdat wij simpelweg meer tijd nodig hebben om een orgasme te bereiken. Mannen daarentegen, hebben een stuk minder tijd nodig om het ‘hoogtepunt’ te bereiken. 


 
Maar hoelang hebben vrouwen nodig om werkelijk te kunnen genieten van een vrijpartijtje? Uit onderzoek is gebleken dat seks die tussen de zeven en dertien minuten duurt, wordt gezien als de ‘gewenste’ lengte. Maar nu is een onderzoek dat uitgevoerd is door de Universiteit van Queensland een stapje verder gegaan. 
 
Zij concluderen dat goede seks niet gaat om hoelang het moet duren. We kunnen er veel meer van genieten als we er niet bij gaan nadenken hoelang het zou moeten duren. Just go with the flow! Een belangrijk punt tijdens de seks is het voorspel. Een goed voorspel verhoogt zeker de kans op een orgasme bij vrouwen. Een goed begin is het halve werk, dat blijkt maar weer! 
 
Hoelang duurt het bij jou voordat jij het ‘hoogtepunt’ bereikt?