Fashion
Fashion

Deze dingen gebeuren altijd als je de perfecte jeans zoekt


Shoppen, daar is iedere vrouw gek op. Alleen soms heb je van die momenten tijdens het winkelen waarbij je stresslevel enorm stijgt. In je hoofd weet je al helemaal waarnaar je op zoek bent, alleen in de winkels kun je het niet vinden. 
 
Schoenen, jurkjes, rokjes, allemaal lastig. Maar de grootste ergernis is toch het vinden van de perfecte jeans. Je hebt nog net niet een heel stappenplan nodig om hem te vinden. High waist jeans, boyfriend jeans, mommy jeans, je hebt ze in allerlei soorten en maten. We kunnen er niet zonder, maar het is toch lastig, want... 
 
 
1. Te strak, te los, te lang, te kort 
Je staat in het pashokje en er is natuurlijk weer wat mis met de broek. Je kunt er bijna de hele vloer van de winkel mee vegen, zo lang is-ie. Of je wilt hem zo graag dicht krijgen, dat je bijna van je stokkie gaat doordat je niet meer normaal kunt ademen.
 
2. Irritante verkoopsters 
Je hebt nog maar net één been gezet in de winkel en de verkoopster rent nog net niet op je af. ‘Goedemiddag, kan ik je ergens meehelpen?’. Je hebt geen eens de mogelijkheid gehad om even rustig rond te kijken en ze komt als een hyena op je afgelopen, get away from me! Het kan natuurlijk nog erger wanneer ze je vertelt dat die broek je éééénig staat terwijl jij 'm spuuglelijk vindt. 
 
3. Verschillende maten meenemen 
Je lijkt verstandig te zijn en neemt verschillende maten mee naar het pashokje, zodat je niet heen en weer hoeft te lopen. En ja hoor, geen enkele broek past gewoon. Dan stijgt je bloeddruk wel even hoor. 
 
4. Pashokjes 
Die claustrofobische dingen. Alsof je het door het passen niet al warm genoeg krijgt, kun je nog net je kont draaien. Of wat dacht je ervan als de halve winkel mee kan genieten van hoe jij aan het passen bent, omdat het gordijntje niet goed dicht kan. 

5. Camel toe alert 
High waist jeans, we zijn er gek op alleen vaak houdt iets ons toch tegen; die verschrikkelijke camel toe. Is dit het geval? Laat 'm dan maar in de winkel liggen, het is zo niet charmant. 

6. Uitlubberen
Wanneer je de broek past in de winkel, sluit-ie perfect aan op je lichaam, vol enthousiasme trek je hem de volgende dag aan en na een paar uur is je jeans volledig uitgelubberd. Verschrikkelijk, dit is misschien nog wel de grootste irritatie. 
 
7. De prijs 
Je hebt ein-de-lijk de perfecte jeans gevonden. De kleur, het model, alles is zoals je het wilt. Maar dan komt het moment van de waarheid, de prijs. Je schrikt je een hoedje als je er naar kijkt en weet dan niet hoe snel je hem terug moet leggen... Het was ook te mooi om waar te zijn. 
 
8. Partijtje grote billen 
Je bent gezegend met een grote billenpartij, maar helaas is dit niet altijd een feest. Grote billen passen niet in alle broeken. Je krijgt hem zonder enige moeite over je benen heen, maar dan moet hij nog over je billen heen.. The struggle is real. Daarom houden we van jeans met extra stretch! 
 
Maar... je voelt je geweldig na alle struggles op het moment dat je DE jeans hebt gevonden, zoals bij Lois Jeans store

 
Lois is back! 
Met een nieuwe fantastische collectie is Lois na 50 jaar haar spirit nog niet
verloren. Het merk staat bekend om haar goede kwaliteit en de perfecte pasvormen. De collectie van dit najaar is geïnspireerd op de 70’s look, heel veel kleuren en wijde pijpen dus. Neem snel een kijkje op de website van Lois! Bovendien kun je ook nog eens 20 procent korting krijgen met de kortingscode ZENLXLOIS! Deze code is alleen de komende 2 weken geldig en kan niet gebruikt worden op afgeprijsde artikelen. 
 
Wat is jouw grootste struggle tijdens het zoeken van de perfecte jeans?