Deze spannende kinderfilm is een absolute must-see!

Mama door Redactie Ze.nl

De scholen zijn weer begonnen en dat is altijd even wennen. Grote kans dat je kids aan het eind van de week uitgeblust op de bank liggen. Je wilt ze dan natuurlijk niet verder uitputten, maar wel wat leuks met ze doen. De oplossing? Deze spannende kinderfilm!

In de middeleeuwen had het dorpje Blijburght een beruchte reputatie. Bewoners veranderden op mysterieuze wijze in steen en er was een schatkist die veel geluk beloofde. De locatie van dit befaamde dorpje is eindelijk gevonden en archeoloog Marcus is begonnen met opgravingen. Dit doet hij echter niet alleen, maar met de hulp van 5 avontuurlijke kids. Klinkt als hét recept voor een spannende kinderfilm!
 

Fruit Shoot de Dropping
Deze spannende kinderfilm komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Speciaal voor frisdrankfabrikant Fruit Shoot heeft acteur Pim Wessels deze toffe film geregisseerd. Je kinderen kennen Pim misschien wel van de populaire jeugdserie SpangaS, maar ditmaal bevindt de acteur zich dus niet voor de camera’s maar erachter en dit resulteert in deze avontuurlijke kinderfilm. 
 
De film is dit weekend in première gegaan. Vanaf vandaag kun jij er ook van genieten met je kinderen. Fruit Shoot de Dropping is hier gratis te bekijken!

Ga jij de film met je kinderen kijken?