Seks & relaties / Relaties
Relaties

Waarom jij Mr. Right nog steeds niet hebt gevonden

Reageer 0
Iedereen om je heen is verliefd, verloofd of getrouwd. Je ene vriendin is net ten huwelijk gevraagd, je andere vriendin is in verwachting en je andere vriendin zit nog heerlijk op de Maladieven te genieten van haar honeymoon. En jij? 
 
Jij bent Mr. Right nog geen eens tegengekomen. Maar je bent nu toch wel op een level gekomen waarbij je een beetje klaar bent met al dat geprutst op het gebied van liefde. Je wilt je tijd echt niet meer verspillen aan bad guys of mannen die totaal niet bij je passen. 
 
Ben je dat gezeur van je vriendinnen en familie ook zat wanneer jij eindelijk thuiskomt met de man van je dromen. Dit zijn misschien de vijf redenen waarom jij Mr. Right nog niet aan de haak hebt geslagen. 
 
1. Je staat niet open voor de liefde 
Constant zeg je dat je een relatie wilt en je bent ook wel regelmatig aan het daten, maar elke keer als het iets te leuk wordt met een jongen en het begint op iet serieus te lijken, ren je zo hard mogelijk weg. Misschien is het een idee om bij jezelf na te gaan wat je hieraan kunt doen. Het zou jammer zijn als je eindelijk de juiste jongen hebt en hij uit je handen glipt. 
 
2. The reality: je lijst met eisen is TE hoog 
Dit hoor je sowieso elke keer wanneer je de vraag naar je hoofd krijgt waarom je nog steeds vrijgezel bent. Maar stel je zelf toch nog even die vraag: is je eisenpakket toch stiekem te hoog? We snappen best dat die knap, lief en slim moet zijn. Maar moet die serieus 1,85 meter zijn, een baard hebben, meerdere studies afgerond hebben, de halve wereld gezien hebben, alles lusten en je ook nog eens elke week moet verassen met iets romantisch? Wake up, die man bestaat niet. 
 
 
3. Je zoekt in de verkeerde hoek
Liefde kun je overal vinden en zo dus ook in de supermarkt of tijdens een avondje in de kroeg. Het zijn niet de meest romantische plekken, maar het kan echt! Misschien wordt het tijd dat je afstand neemt van de Bad Boys. De Bad Boys zijn voortdurend bezig met zichzelf en de Good Guy staat altijd voor je klaar, dus waar wacht je nog op? 
 
4. Je focust je op de verkeerde dingen
Je vindt zijn glimlach en zijn sexy sixpack veel belangrijker dan dat hij jou aan het lachen kan maken. Geloof het of niet, maar die sixpack veranderd toch wel in een bierpack, maar zijn goede humor dat blijft. Het gaat om het totale plaatje, dus keur een man niet af omdat hij witte sokken in zwarte schoenen draagt.. Hoe fout het ook is. 
 
5. Je bent te veel met jezelf bezig 
Druk, druk, druk. School, je vriendinnen, je werk, je familie, je hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen voor een vriendje. Zorg dan op z’n minst ervoor dat je wel de tijd neemt om je prins op het witte paard te vinden. 
 
Ben jij schuldig aan deze vijf punten? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen