13 problemen waar iedereen met een kat over mee kan praten

Vrije tijd door Sascha

Katten zijn fantastisch: dat weet iedereen. Behalve intens schattig zijn ze ook nog eens de beste remedie tegen alle narigheid die je doorgaans tegenkomt op het internet. Eén kattenfilmpje of kattenkopje en je stemming is weer op en top, toch? Toch zullen alle cat ladies onder ons niet kunnen ontkennen dat het in huis hebben van een kleine tijger ook behoorlijk wat struggles met zich meebrengt. Welke poezenmoeder herkent zich in de volgende punten?

problemen kat
 
1. Alle wc-rollen, plastic papiertjes, veters of touwtjes moeten binnenboord gehouden worden voordat je huis in een verzamelplaats van oud papier verandert.

 
2. Je kat blijkt net zo dol op tussendoortjes als jij. Resultaat? Een grotere kattenluik is niet overbodig.


3. Überhaupt kun je maar beter geen spullen laten staan, want denk maar niet dat een kat daar vanaf zal blijven.
 

4. Dweilen of stofzuigen kun je maar beter pas doen als jouw viervoeter veilig opgesloten zit in een andere ruimte. Anders krijg je dus dit...
 

5. Ook bij katten gaat liefde door de maag, alles voor een goede maaltijd. En daarvoor gaan ze over lijken, ook bij elkaar.
 

6. Een glas water dient direct opgedronken te worden. Het pootje van je poezenbeest hangt er anders binnen de kortste keren in. 
 

7. Heb je weleens je bed proberen op te maken terwijl je kat om je heenloopt? Onmogelijke taak.
 

8. Dure apparatuur, opladers, kabels: absoluut niet veilig in het bijzijn van katten. Dan krijg je dus dit...
 

9. Nog zoiets: eindelijk heb je een beetje vrije tijd over om een serietje te kijken, maar dat laat jouw viervoeter natuurlijk niet toe. Die wil veel te graag jouw aandacht.
 

10. Katten doen alleen lief wanneer het hen uitkomt. Maar echt.
 

11. Een kerstboom opzetten is absoluut mission impossible. 
 
 
12. Elke maaltijd dient per direct opgegeten te worden, want anders...

13. Je huis is regelmatig het toneel van macabere taferelen. Lees: zo nu en dan vind je het karkas van een muis of vogel. Smakelijk!

 

Lees ook: 31 x Fascinerende weetjes over katten