Met deze berichtjes maakt hij jou blij

Relaties door Fadak

Mannen hebben altijd het idee dat wij moeilijk zijn en dat zij zich moeten uitsloven willen zij ons echt tevreden stellen. Alleen dit valt echt reuze mee, we zijn minder lastig dan dat zij denken. Ook kleine dingen maken ons blij. 
 
Zoveel eisend zijn wij niet. Een romantisch diner of een boottocht zijn heel leuk. Alleen soms heb je van die kleine dingen die onze lovers voor ons doen waar we veel gelukkiger van kunnen worden. En we hechten er veel meer waarde aan. 
 
 
Zoals de momenten dat hij jou een berichtje stuurt. Dit betekent dat hij aan jou denkt. Aangezien mannen soms pas na een halve eeuw hun WhatsApp berichtjes bekijken. Met deze berichtjes maakt hij jouw dag goed! 
 
#1. ‘Goedemorgen’ 
Hoe fijn is het als je net je ogen open doet, je telefoon pakt en een berichtje ziet van hem. Het is toch een heerlijk gevoel als je weet dat hij in de ochtend het eerste aan jou denkt *smelt*.
 
#2. ‘Ik mis je’ 
Aah! Hierbij hoeven we niks meer te zeggen, toch? 
 
#3. ‘Wanneer spreken we weer af?’ 
Het is gewoon fijn als het niet alleen van jou kant hoeft te komen en hij ook initiatief toont. 
 
#4. ‘Wat ben je aan het doen?’ 
Dit betekent dat hij interesse toont in je leven en in wat je allemaal doet. 
 
#5. ‘Hoe was je dag?’
Altijd fijn als je je frustraties kwijt kan over wat voor rot werkdag je had, of je blijdschap dat het juist hartstikke goed ging. Een luisterend ‘oor’ waarderen we altijd en vooral van hem. 


 
#6. Liefdes emoji’s 
Een hartje of een hearteyes-emoji, hier worden wij intens gelukkig van. Gewoon omdat het schattig is. 
 
#7. ‘Wat zie je er mooi uit op je profielfoto’
Complimenten, daar worden we altijd blij van. Maar zodra het van hem komt, gaat ons hartje zeker sneller kloppen. 
 
#8. ‘Toen ik net de bus instapte..’
De momenten dat hij van die random verhalen met jou wilt delen. Ze slaan misschien helemaal nergens op, maar het is wel superschattig dat hij dit aan jou wilt vertellen. 
 
#9. ‘Ik heb je favoriete ijs gekocht’
Als het om eten gaat zijn we altijd blij. Of het nou ijs, pizza, chips of sushi is wij worden er gelukkig van. Ze zeggen dat bij mannen de liefde door maag gaat, nou wij kunnen je verzekeren dat het bij ons net zo is. 
 
#10. ‘Ik denk aan je’
Jij happy! Want jij dacht net ook aan hem. 

Welk berichtje van je lover maakt jou gelukkig?