Redenen om jouw boyfriend NU een dikke knuffel te geven

Relaties door Chiara

 

Af en toe halen ze het bloed onder onze nagels vandaan. Maar naast de tig redenen om ons aan ze te irriteren, zijn er ook veel redenen waarom we ze extra hard willen knuffelen. We kunnen gewoon niet zonder onze boyfriends en wel hierom! 
 
Als hij een afspraak vergeet, zijn sokken overal laat slingeren of jou begint te zoenen wanneer jij bezig bent met je haren kun je zijn nek wel omdraaien. Af en toe is het net een klein jongetje, kan hij dan nooit een keer zijn joystick laten liggen? En hoe vaak moet je hem nog vertellen dat hij de bril naar beneden moet doen als hij een bezoekje heeft gebracht aan het toilet? Zucht… Maar wanneer hij jou knuffelt, een bloemetje voor je koopt of jouw favoriete chocola meeneemt wanneer jullie een avondje daten, ben jij alle irritaties allang weer vergeten. Jij kunt simpelweg niet zonder jouw lieve vriendje. Want naast al zijn kusjes, lieve berichtjes en (onverwachte) cadeautjes zijn er nog veel meer redenen waarom jij van hem houdt; 
 
… Hij luistert naar al jouw gezeik over je vriendinnen, vrouwelijke collega’s en andere vrouwen die je af en toe frustreren in het leven. Heb jij ruzie met je bff? Hij is jouw luisterend oor. 
 
… Wanneer moeder natuur jou eraan herinnert dat je eitje niet is bevrucht, maakt hij een kruik voor je klaar, neemt hij jouw ultieme guilty pleasure voor je mee en kijkt een echte meidenfilm met je. Is het geen schatje? 
 
… Als jij in de put zit, doet hij er alles aan om jou op te vrolijken. Die kietelbui, slechte grap of gekke bek neem jij voor lief. Hij bedoelt het namelijk goed. 
 
 
… Hij weet precies hoe hij moet omgaan met jouw moodswings. Heb jij ineens een huilbui? Hij is al onderweg om een bak ijs voor je te scoren. Sta jij te schreeuwen omdat jij je haar niet in model krijgt? Dan laat hij je eventjes afkoelen. 
 
… Als jij een keer je benen niet hebt geschoren, in je pyjama rondloopt of geen make-up op heeft verteld hij je nog steeds hoe mooi je bent. Hoe vaak hij dit ook zegt, het klinkt nog steeds als muziek in jouw oren. 
 
… En doe jij een keer moeite om er mooi uit te zien voor hem, wacht hij geduldig op je. Heb jij hulp nodig bij het stijlen van je haar? Jouw persoonlijke assistent staat paraat! 
 
… Al heeft hij er een bloedhekel aan, hij gaat met je mee naar de stad om te shoppen en geeft zijn mening ook nog eens over elke outfit die jij past. Simpelweg omdat het belangrijk is voor jou en hij tijd met je wil doorbrengen. Oh... En niet te vergeten; hij draagt je tasjes. How cute! 
 
… Hij gaat met je mee naar de verjaardag van je beste vriendin, oma en op double date. Niet omdat hij er zo veel zin in heeft, maar omdat hij enorm veel van jou houdt. 
 
… En dan doet hij ook nog dat ene overhemd aan wat jij hem hebt gegeven toen jullie een half jaar samen waren. Smelt… 
 
… Hij accepteert jouw bad habits, eet jij in je eentje een zak chips leeg? Voor hem hoef jij je niet te schamen. 
 
… Je mag altijd zijn laatste stukje pizza, al heb je wel tig keer gezegd dat je echt geen trek hebt. 
 
… Niemand steunt jou meer bij het verliezen van een paar kilootjes. Hij eet geen fastfood meer in jou bijzijn en is je persoonlijke coach in de sportschool. 
 
 
 
… Omdat hij heel hard snurkt en jij daarom niet kan slapen, laat hij je eerst in slaap vallen. En met een beetje geluk kriebelt hij ook nog over je rug of woelt hij lekker door je haren. 

... Hij masseert jouw rug en voeten als jij een dag hard hebt gewerkt, nadat hij voor je heeft gekookt (of eten heeft besteld) en een bad voor je heeft laten lopen. Alsof hij je gedachten kunt horen... 

... Sta jij in de regen te wachten op je bus of ga jij uit met je vriendinnen en hebt geen geld meer voor de taxi? Hij vindt het niet erg om je overal naartoe te brengen en weer op te halen. Zolang jij maar veilig bent... 
 

Natuurlijk zijn er VEEL meer redenen om jouw lover nu een extra dikke knuffel te geven, een lief berichtje te sturen of op een andere manier te bedanken dat hij jouw leven stukken beter maakt. Want eerlijk is eerlijk… Bij de bovenstaande puntjes staan wij vrouwen niet altjd even goed stil. 
 
Waarom verdient jouw vriendje een extra grote knuffel?