Waarom het fijn is om een oudere vriend te hebben

Relaties door Lisa_V

Mannen zijn net zoals wijn, ze moeten even rijpen voordat ze lekker zijn. Hoe ouder, hoe beter. Alhoewel je omgeving misschien niet altijd begrijpt wat jij nou in die ‘oude man’ ziet, kun jij het iedereen aanraden. Leeftijd is maar een getal!
 
Je bent sinds lange tijd weer tot over je oren verliefd. Eigenlijk is je nieuwe lover perfect, alleen schelen jullie een aantal (of tien) jaar. Maar hey, op een oude fiets moet je het leren. Niet alleen is het tussen de lakens een groot feestje, ook in het dagelijks leven heeft het hebben van een oudere vriend zijn voordelen. 
 

Hij heeft zijn zaakjes op orde
Je vorige lover was een student met zes verschillende bijbaantjes en een klein kamertje in een vies studentenhuis. Had ook best z'n charme, maar stiekem is het heel fijn dat je huidige boyfriend gewoon zijn zaakjes op orde heeft: een volwassen huis en een fulltime baan. 
 
Hij weet wat hij wil
Zo fijn, een zelfverzekerde man die zijn zaakjes op orde heeft. Jouw vent weet wat hij wel en niet wil.
 
Hij heeft verstand van goed eten
Heel belangrijk, liefde gaat door de maag! Jouw hubby heeft verstand van lekker eten, want door de jaren heen zijn zijn kookkunsten aanzienlijk verbeterd. Verwacht geen diepvriespizza’s van hem, hij tovert elke avond met liefde de lekkerste gerechtjes tevoorschijn.
 
Hoe ouder een man, hoe knapper
Bye bye babyface. Brad Pitt, Leonardo Dicaprio, Johnny Depp, moeten we nog meer zeggen?
 
Hij helpt je met lastige klusjes
Belastingaangifte? Hypotheekrente? Typische dingen die we dus liever zouden uit besteden. Je lover gaat al een aantal jaartjes mee en heeft er ook dus net iets meer verstand van, is dat even handig.
 

Bron
 
Hij weet wat vrouwen willen
Grote kans dat hij vroeger misschien een beetje een bad boy was. Hij heeft vast meerdere vriendinnetjes versleten. Maar hij is door schade en schande wijs geworden. Hij heeft meerdere relaties gehad en weet wat vrouwen van een relatie verwachten.
 
Hij is emotioneel stabiel
Niemand is perfect, maar hoe ouder je wordt, hoe beter je jezelf leert kennen. Hij heeft geen last van bindingsangst of onzekerheden. Hij is zelfverzekerd genoeg en je weet wat je aan hem hebt.
 
Hij komt niet stomdronken thuis
Hij gaat nog steeds geregeld met zijn vrienden op stap, maar hij kent zijn grenzen. Je lover weet wanneer hij moet stoppen met drinken en komt ook gewoon op een normaal tijdstip thuis, omdat hij de volgende dag graag met jou iets leuks gaat doen.
 

Bron
 
Hij neemt je mee naar de mooiste plekken
Hij weet altijd waar je moet zijn voor de leukste restaurants en hij verrast je graag met een weekendje weg naar een mooie plek. 
 
Hij geeft je goede raad
Je vriend heeft zelf al een carrière opgebouwd en hij kan jou dus heel goed helpen om je dromen te verwezenlijken. 

Val jij op oudere of juist op jongere mannen?