Dit heb je nodig voor de ultieme girls night

Vrije tijd door Fadak
Niks is lekkerder dan dat je je niet druk hoeft te maken over wat voor outfit je aan gaat trekken, wat voor make-up look je gaat creëren en wat je met je haar gaat doen. Een avondje thuis is soms het allerlekkerste wat er is, toch? 
 
En een avondje met vriendinnen op de bank in plaats van te gaan stappen is zelfs nog leuker. Iedereen trekt heerlijke comfy kleding aan, doet d'r haar hoog in een knot en lekker chillen met die billen. Maar wat heb je allemaal nodig voor de ultieme girls night? Met deze tips lukt het sowieso! 
 
 
… Heel veel films, duh. Maak een lijst met de meest leuke klassiekers en films uit de jaren ‘90 waar jullie alle gek op zijn. Van romantische komedies, tot aan drama en horrorfilms. 
 
… Eten, eten, eten. Vergeet je dieet op dat moment en ga lekker helemaal los, YOLO. Sla allemaal snacks in bij de supermarkt, bestel bij je favoriete restaurant en voel je achteraf vooral niet schuldig. 
 
… Haal alle spelletjes die je in huis hebt tevoorschijn. Monopoly, Twister, 30 Seconds. Jullie zullen de tijd van jullie leven hebben. 
 
… Sla een heleboel dekens in. Waarom? Omdat ze gewoon zo lekker cozy zijn. 


 
… Wijn, Gin & Tonic of cocktails. Neem lekker alles in huis waar je trek in hebt en om het nog leuker te maken, creëer je eigen cocktails en experimenteer er gezellig op los. 
 
… Iedere vrouw is in voor shoppen en thank god is er tegenwoordig de mogelijkheid om het online te doen. Dus pak lekker je laptop erbij en zoek de leukste items bij elkaar. 
 
… Girls night is het ideale moment om jezelf helemaal op te tutten. Van maskertjes tot aan manicures en pedicures. Verwen jezelf, wat dat verdient iedere vrouw! 
 
Hoe ziet jou perfecte girls night eruit?