Lifestyle
Lifestyle

Voor alle lange dames: zo sta je mooi op de foto

Je kunt niets aan je lengte veranderen, maar er zijn wel heel veel handigheidjes om als lange dame super fabulous op de foto te staan. Vaak word je naar achter geduwd omdat je zo lang bent, maar niet met deze tips. Say cheese!
 
Op de eerste plaats moet je natuurlijk lekker koesteren wat je hebt, zo ook je prachtige lengte. Maar we snappen het goed dat het soms lastig is om als lange vrouw perfect op de foto te staan, zeker tussen al die kleine vriendinnetjes van je. Wij hebben wat tips voor je in petto!

 

 

 

 

 
Schouders recht
Het allerbelangrijkste is dat je je schouders niet laat hangen. Schouders recht en borst vooruit staat voor zelfvertrouwen, en dat is precies wat je wil uitstralen op een foto. Een ingezakte houding doet niet veel goeds voor een lange dame.
 
De juiste plek
Ga bij een groepsfoto nooit aan de zijkant staan! Dit geldt eigenlijk niet alleen voor alle lange vrouwen, ook voor de kleinere onder ons pakt dit vrijwel nooit echt goed uit. Kies altijd voor een plekje ergens in het midden van de foto.
 
Je schoenen
Hoe langer je bent, hoe sneller het zal gebeuren dat je met killer heels slungelig over kan komen. Oefen dus lekker veel op die torenhoge hakken, óf kies voor een plattere schoen. Het is tegenwoordig weer helemaal een dingetje: hippe, zwarte (platte) biker boots.

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen is al het halve werk. Straal jij dat uit, dan maakt het absoluut niet uit hoe lang je bent. En trouwens, met jouw ellenlange benen kun je niet anders dan zelfvertrouwen uitstralen. Koesteren wat je hebt!
 

 
Het perfecte topje
Als je ietsje kleiner wilt lijken, moet je ervoor zorgen dat je benen wat korter ogen. Dit kun je heel gemakkelijk bereiken met een lang topje of een lange jas. En laten die nou net helemaal in zijn. Yes!
 
Het kapsel
Je zou het misschien niet denken, maar je kapsel doet jou wel degelijk langer of korter lijken. Ga bijvoorbeeld voor een pixie-cut. Niet alleen is het een hele leuke coupe, het doet je ook veel kleiner lijken. Goals!
 
Hoge positie
Probeer er voor te zorgen dat de foto van een hoger punt wordt gemaakt als jij met je vriendinnetjes op de foto staat die een stuk kleiner zijn dan jij. Zo valt het helemaal niet meer op dat jij misschien wel een kop groter bent dan je besties.
 
Heb jij nog een goede tip voor als je lang bent en mooi op de foto wil?