Door dit nieuws sla jij het ontbijt echt nooit meer over!

Vrije tijd door Chiara

Die droge ontbijtkoek krijg jij amper door je keel. Om nog maar te zwijgen over die smaakloze crackers. Ugh, jij slaat het ontbijt vandaag wel over! Maar het ontbijt is toch de belangrijkste maaltijd van de dag? En nu ook de lekkerste! 
 
Al kunnen we onze dag niet beter beginnen dan met een ontbijtje, vaak slaan we deze maaltijd over. Tijd tekort, geen zin om iets klaar te maken, gebrek aan eetlust of simpelweg niet weten wat je dit keer moet bereiden zijn hier de voornaamste oorzaken van. Havermoutpap komt ondertussen je neus uit, yoghurt met cruesli is inmiddels zo overrated en die mueslirepen, daar zit je nou niet echt bepaald vol van. En om nu pannenkoeken, wafels en andere suikerbommetjes naar binnen te werken in de ochtend… Tja, het klinkt best lekker, tot je op de weegschaal staat. Daarom hebben wij het perfecte, overheerlijke ontbijtproduct voor je waar geen enkele vrouw genoeg van kan krijgen. 

 
Hemels ontbijt
Welke vrouw wordt hier niet blij van? Ben je down, heb je een after-lunch dipje of gewoon zin in iets zoets? Waarmee word jij het liefst verrast en wat kun je simpelweg niet weerstaan? Uhm… Chocolade natuurlijk! We zijn dan ook over the moon vanwege het nieuws dat chocola wordt aanbevolen om mee te ontbijten. Een foodexpert (lees: heldin) zegt zelfs dat chocolate as breakfast zelfs een bijdrage levert aan je gezondheid en niet zeer onbelangrijk; afvallen. Okay, laat die delicious melk en witte chocoladerepen maar even in de kast liggen. Alleen de pure variant is namelijk full of benefits. Kun jij wel wat concentratie en een geheugensteuntje (letterlijk) gebruiken in de vroege uurtjes? Zet jij je tandjes dan maar lekker in een reep dark chocolate. Natuurlijk kun je ook wat stukjes toevoegen aan je havermout, yoghurt of andere ontbijtsoort. 
 
 
Ontbijten als een koninigin
Nu denk je natuurlijk dat het niet beter kan, ontbijten met chocola is a dream coming true. Maar de goden hebben al onze gebeden verhoord, want dit nieuws laat ons al helemaal zweven in de zevende hemel. Dat mannen niet begrijpen dat het dessert niet naar de maag, maar rechtstreeks naar het hart gaat, is geen nieuws. Maar wat wel nieuws is (en wat voor!) is dat niet alleen chocola als ontbijt ons helpt de nodige kilo’s ervan af te krijgen, maar ook toetjes. Het schijnt zo te zijn dat je hierdoor later op de dag minder cravings hebt voor zoetigheden. OMG, can somebody pinch me? I must be dreaming! Als dit geen opstaan als een echte queen is, weten wij het ook niet meer. Wij trekken alvast een sprintje naar de dichtstbijzijnde supermarkt, om het hele toetjesschap te incasseren! Bon apetite! 
 
Wat is jouw favoriete dessert (of uhm, ontbijtje)?