Samen kunst kopen met je hond? Hier kan het!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
We willen het liefst onze viervoeter overal mee naartoe nemen, maar we weten dat die kledingketen het niet zo kan waarderen als jij met je hond komt binnen wandelen. Gelukkig kun je naar deze Art Fair jouw hondenvriendje wel meenemen! 
 
Elke hondenmama weet hoe moeilijk het is om de deur achter je dicht te trekken wanneer je viervoeter je zielig aankijkt en met haar ogen smeekt of je alsjeblieft wilt blijven. Gelukkig hoeft het dit weekend niet moeilijk te zijn. Naar deze Affordable Art Fair mag jij jouw hond meenemen! Samen kunst uitzoeken met je hond? Wie wil dat nu niet!
 
 

Betaalbare kunst 
Wie nog een akelig kale muur in haar appartement heeft, moet dit weekend echt de Affordable Art Fair bezoeken! Van 27 tot en met 30 oktober kun je in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord mooie kunstwerken scoren die ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Daarnaast gaat het om een kunstfair waar honden ook welkom zijn. Hoe gezellig is het om samen met je hond tussen de kunstwerken rond te struinen! 
 
Maar niet alleen honden zijn welkom, de fair is ook nog eens leuk voor kids! Noordjes Kinderkunst organiseert speciale kunstroutes zodat kinderen kennis kunnen maken met kunst en leren hoe ze het kunnen waarderen en bekijken. Het fijne aan de kunstfair is overigens dat de gekochte werken ook meteen mee naar huis genomen kunnen worden! 

De Affordable Art Fair Amsterdam is te bezoeken van 27 tot en met 30 oktober 2016. In de Kromhouthal aan de Gedempt Hamerkanaal 231 in Amsterdam Noord. 

 
Check het volledige programma op de website