Anna

Ik ben Anna, 36 jaar en sinds mei 2016 getrouwd met de liefde van mijn leven. Samen met mijn man en katten woon ik in een gezellig plaatsje in Drenthe. Ik hou me graag bezig met gezond leven, sporten, koken, feestjes, dieren, lezen en natuurlijk al mijn lieve vrienden en familie.

In 2014 kreeg ik een burn-out en een depressie, dit heeft een grote impact op mij en mijn leven gehad, maar het zorgde er ook voor dat ik nu des te meer dankbaar ben voor alle vrolijke en blije dagen en daar intens van kan genieten. Ik haal het beste uit elke dag en probeer zoveel mogelijk dingen positief te bekijken. Toch zijn er nog steeds wel eens dagen dat ik me minder goed voel, dit noem ik dan maar mijn ‘wiebeldagen’. Die horen er ook bij!

Mijn man en ik willen graag een kindje samen. Helaas kan dat voor ons niet op de natuurlijke manier maar moet dat via een vruchtbaarheidstraject. Dit omdat mijn man een hersteloperatie na een sterilisatie gehad heeft en daardoor nu minder vruchtbaar is. Ik besloot dit traject voor mezelf op papier te zetten. Zo kom ik voor veel bijzondere vragen te staan en moet ik ineens nadenken over zaken waar je normaal niet bij stil staat als je zwanger probeert te worden. 

Graag deel ik dit met jullie en daarom neem ik jullie mee in mijn verhaal: van ziekenhuisgangen tot gedachtenkronkels. 


Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op www.eyeanna.nl

Hier lees je tips en schrijf ik artikelen over bewustwording, leren leven na een burn-out en depressie en alle dingen die mij bezig houden. Een blik op de wereld door mijn ogen, zoals ik het zie. Ook zullen daar de artikelen over dit traject te lezen zijn. 

Liefs, Anna

Werkt bij Ze.nl sinds
December 2016
Functie
Kinderwens
Specialisatie
Kinderwens