B&B Vol Liefde-Arno geschokt: 'heb nu al iemand op de stoep gehad'

Media door Alyssa

Wat doe je als je al jaren vrijgezel bent en toe bent aan een nieuwe liefde? Dan waag je gewoon een sprong in het diepe en doe je mee aan B&B Vol Liefde! Dat is precies wat Arno deed. Hij ruilde een jaar geleden Nederland in voor een nieuw avontuur in Frankrijk en kocht daar een te gek oud boerderijtje. Tussen het opknappen door maakt hij nu tijd voor de liefde.

Liefde, waar ben je?

Arno is geen onbekende in de liefde. Hij vertelt aan RTL Boulevard dat hij al vier lange relaties achter de rug heeft. Zijn eerste liefde was een vrouw, daarna volgden drie relaties met mannen. Maar de ware? Die heeft hij nog niet gevonden. De buurman van voormalig B&B Vol Liefde-ster Walter is nu alweer vijf jaar vrijgezel en hij vindt het hoog tijd worden voor een nieuwe vlam in zijn leven."Inmiddels ben ik alweer vijf jaar vrijgezel, dus het wordt wel tijd voor een nieuwe liefde in mijn leven."

Populaire verschijning

En die nieuwe liefde komt er misschien wel sneller dan gedacht! Want na de aftrap aflevering in december werd Arno overladen met reacties. De meesten waren superlief, maar er zaten ook een paar brutale tussen. Er was zelfs iemand die binnen een week al voor zijn deur stond in Frankrijk! Heftig, maar wel lekker direct. Arno werd goed voorbereid op alle aandacht, maar hij dacht eerst nog "het zal wel meevallen". Nou, dat viel dus even tegen! Gelukkig wende hij snel.

Arno zoekt de liefde in B&B Vol Liefde vanuit Frans boerderijtje

Arno, de buurman van voormalig B&B Vol Liefde-ster Walter, waagt nu zelf ook een poging om de liefde te vinden in het populaire RTL-programma. Een jaar geleden ruilde hij Nederland in voor een nieuw avontuur in het Franse Payzac, waar hij een oud boerderijtje kocht en volledig aan het opknappen is. Maar naast klussen heeft Arno dus genoeg tijd voor een partner.

Op zoek naar een leuke man

Arno is op zoek naar een leuke man om zijn leven mee te delen. Wie weet vindt hij die ware liefde wel tijdens zijn avontuur in B&B Vol Liefde. We duimen voor hem en hopen dat hij snel weer dolgelukkig is, want zoals Arno zelf zegt: "Liefde maakt het leven zoveel mooier en dat gun ik iedereen, ook mezelf!" Dus zet 15 juli maar vast in je agenda en zorg dat je elke avond om 20.30 uur klaar zit voor B&B Vol Liefde.

Lees ook: Debbie uit B&B Vol Liefde doet boekje open over relatiebreuk: 'Hij had zijn eigen leven'