Harrie de Hengst maakt rentree in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 4

Media door Elsemieke

Sinds een paar weken kunnen we weer smullen van Ex On The Beach Double Dutch 2022. Het is inmiddels alweer tijd voor aflevering 4 van trouble in paradise en de tablet of terror kent absoluut geen genade. In Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 4 is het namelijk weer tijd voor een oude bekende die direct voor enorme heisa zorgt!

Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 4: Harrie De Hengst is terug van weggeweest

Al weken voordat Ex On The Beach 2022 van start ging, draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Want zouden er nog bekende exen aanspoelen in seizoen 8 van de realityshow?  Ieder seizoen hoopten we natuurlijk allemaal massaal dat Harrie Snijders aka Harrie de Hengst uit de zee kwam lopen. Hij was voor het laatst in het All Stars-seizoen te zien, maar is nu toch echt terug: Harrie duikt op in aflevering 8 van Ex on the Beach: Double Dutch! Hoewel wij nog echt even moesten verwerken dat er vorige aflevering een aantal originals op het eerste vliegtuig naar huis werden gezet, stond er in de vierde aflevering alweer een verrassing voor de deelnemers klaar. Er kwam een ex bij en dat was dus niemand minder dan Harrie Snijders, de spierbundel die we al in heel wat realityshows hebben zien verschijven. 

'The King' in Ex On The Beach Double Dutch 2022 aflevering 8

De spierbundel is sinds zijn deelname aan allerlei realityshows zelfs zo populair, dat hij na zijn deelname aan het realityprogramma zelfs een eigen show kreeg: Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring. “The king is back“, zegt Harrie bij zijn spectaculaire entree. Veel meer woorden maakt hij niet vuil tijdens zijn introductie, want volgens Harrie heeft hij die helemaal niet nodig. "De meesten kennen mij wel." The king heeft maar liefst drie meiden in de villa op Gran Canaria zitten waarmee hij seks heeft gehad. “Dit zijn alleen maar exen van mij”, zegt Harrie over Romée, Lynn en Ayleen. “Het feest kan beginnen, want HvK is binnen.” Ook laat hij meteen weten waarvoor hij is gekomen. “Ik kom zeker niet voor liefde, want dan moet je aan Boer Zoekt Vrouw meedoen.” Dat De Hengst op zoek gaat naar lust en dus niet voor liefde naar Gran Canaria is afgereisd, is wel duidelijk dus.