B&B Vol Liefde-Iris doet nu al onthulling over nieuw seizoen: 'Er is iets gebeurd'

Media door Alyssa

Iris, een van de B&B-eigenaren in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, heeft net een mega onthulling gedaan. Er schijnt al in de eerste dagen van haar avontuur iets te zijn gebeurd dat de cameraploeg meteen hun koffie aan de kant liet zetten. Wat het precies is? Dat vertelt ze natuurlijk nog niet, maar het moet wel echt intens zijn geweest!

Donna uit Mamma Mia

Wist je trouwens dat Iris vaak vergeleken wordt met Donna uit Mamma Mia!? Aran Bade, van RTL Boulevard, vroeg haar of ze niet de ene na de andere hottie op de kade tegenkomt. Iris zei: "Ik zie best wel eens mooie mannen, maar weet niet of die beschikbaar zijn. Iemand hoeft zeker niet per definitie knap te zijn. Maar een beetje ondeugend en iets speciaals. Een beetje stout mag ook wel, daar houd ik wel van."

Wat is er gebeurd in B&B Vol Liefde?

Maar even serieus, wat kan er nou zo schokkend zijn gebeurd dat de cameraploeg meteen alles uit hun handen liet vallen? Iris liet het volgende los: "Er is een van de eerste dagen in de taverne iets gebeurd waarbij de cameraman snel van z'n kopje koffie af moest om het in beeld te krijgen." OMG, de spanning is om te snijden! We kunnen in ieder geval niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

Hoe is het nu met de oud-deelnemers?

Alsof de komst van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde nog niet genoeg is, hebben we meer goed nieuws voor de die-hard fans. B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? krijgt ook een vervolg! Art Rooijakkers gaat op reis door Europa om te kijken hoe het nu gaat met de oud-deelnemers. Dus, we krijgen antwoorden op vragen als: Zijn Debbie en Paul nog steeds samen? Hoe gaat het met Joy en Daní? Is tantra-Walter nog gelukkig met zijn nieuwe vriendin? Heeft Martijn de liefde gevonden in Thailand? En is het nog altijd vriendschappelijk dikke mik tussen Marian en Olof? Je ontdekt het allemaal in B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met op donderdag 11 juli om 20.30 uur bij RTL 4.

Pak je agenda erbij

Kortom, deze zomer belooft weer fantastisch te worden met het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Met extra lange episodes en een kijkje bij de oud-deelnemers, weet je zeker dat je genoeg hebt om over te praten met je vrienden. Dus zet 15 juli maar vast in je agenda en zorg dat je elke avond om 20.30 uur klaar zit voor de buis. Want geloof ons, dit wil je niet missen!

Lees ook: Debbie uit B&B Vol Liefde doet boekje open over relatiebreuk: 'Hij had zijn eigen leven'