Michelle Bibi deelt verdrietig nieuws: 'Hartverscheurend om te zeggen dat ze ons heeft verlaten'

Media door Alyssa

Het is opnieuw een emotionele tijd voor Michelle Bibi, die onlangs te zien was in Echte Meisjes in de Jungle. Slechts zes weken na het afscheid van haar geliefde hondje Lola, moet ze nu ook afscheid nemen van haar trouwe viervoeter Fifi. De realityster deelde het droevige nieuws met haar volgers op Instagram, waar ze openhartig sprak over het verlies van haar huisdier.

hartverscheurend

Met een reeks liefdevolle herinneringen deelt Michelle het nieuws van Fifi's overlijden. "Het is hartverscheurend om te zeggen dat Fifi ons heeft verlaten", schrijft ze. "Na een lange strijd, met de steun van medicijnen en haar onvermoeibare liefde, hebben we haar nog zes kostbare weken bij ons kunnen houden."

Fifi herenigd met Lola

Ondanks het verdriet benadrukte Michelle de troost die ze vindt in het idee dat Fifi nu weer herenigd is met haar andere hondje Lola. "Ik koester de gedachte dat ze nu samen in de hondenhemel zijn, spelen en rennen zonder pijn", deelt ze met haar volgers.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Na regen komt zonneschijn 

Gelukkig heeft Michelle naast het verdriet om haar geliefde viervoeters ook iets moois om naar uit te kijken: ze wordt tante! Onlangs deelde Mies dit nieuws via haar Instagram Story. "Oh spannend... 🍼😍", schreef ze bij de foto, vol verwachting voor de aankomende gebeurtenis. Even later deelde ze een video van de echo zelf, waarin ze stralend aankondigt: "Ik word tanteeee!! 🎉😍👶" Het enthousiasme spat van haar af, en het is duidelijk dat Michelle niet kan wachten om deze nieuwe rol te omarmen.

Lees ook: Heftig! Louisa Janssen hard tekeer tijdens Echte Meisjes-reünie: "je bent net Sméagol uit Lord of the Rings"