Deze sterrenbeelden lijken nooit te stressen om geld

Vrije tijd door Maya Luz

Stressen over geld doen we allemaal weleens toch? Soms heb je in plaats van geld over aan het einde van de maand, maand over aan het einde van je geld. Dat levert veel mensen best veel stress op, maar niet deze sterrenbeelden. Deze drie lijken namelijk nooit te stressen over geld.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn altijd moe

Tweelingen

Voor Tweelingen is het hebben van lol hun prioriteit. Ze gaan graag leuke dingen doen en zijn er spontaan hiermee. Go with the flow! Dit sterrenbeeld is de persoon in de vriendengroep die nooit geld heeft om mee te gaan lunchen, altijd problemen heeft met hun auto en een flinke studieschuld heeft. Toch zijn ze de gelukkigste persoon die je kent. Dit sterrenbeeld zoekt altijd naar manieren om lol te hebben zonder te veel geld uit te geven. Gratis activiteiten zoeken is hun hobby! Hun ietwat gekke relatie met geld zorgt ervoor dat ze erg creatief zijn. Vraag dan ook vooral een Tweelingen mee als je tweedehands wil winkelen. Zij weten ongetwijfeld alle pareltjes te vinden.

Boogschutter

Boogschutters geven niet echt veel om spullen en ook niet om het geld dat ze nodig hebben om spullen te kopen. Dit sterrenbeeld geniet het meest van het gezelschap van andere mensen en daarvoor hoeven ze niet per se ergens naartoe te gaan. Boogschutters willen zich graag vrij voelen. Daarom gaan ze ook graag de buitenlucht in. Met vrienden in een park zitten of een boswandeling maken is voor hen de ideale activiteit. Het feit dat dit sterrenbeeld op deze manier naar het leven kan kijken heeft te maken met hun oneindige geluk. Het lijkt wel alsof er altijd een engeltje op hun schouder zit. Alles komt toch wel op z'n pootjes terecht, dus voor dit sterrenbeeld is stressen over geld niet nodig. Komt wel goed!

Vissen

Om gelukkig te zijn heeft een Vissen niet meer nodig dan een kop thee, een goed boek en misschien een kat op schoot. Dit sterrenbeeld snapt dat geld belangrijk is, maar ze zijn er niet constant mee bezig. Vissen hebben meestal een baan die ze leuk vinden om te doen, en daar zijn ze helemaal tevreden mee. Ze vechten niet om hogerop te komen als ze blij zijn met hun huidige functie. Ze hebben liever werkplezier dan een hoger salaris. Vissen zijn het liefst comfortabel, ze hebben een hekel aan stress. Ze zullen dus niet midden in de nacht wakker liggen om te piekeren over hun geldzaken. Ze leven van dag tot dag en als een probleem zich voordoet, dan zien ze het dan wel.