3 soorten tasjes die jij moet hebben voor je volgende concert

Mode & trends door Kyra

Concerten zijn altijd leuk en iets om naar uit te kijken. De perfecte outfit er voor samenstellen is ook belangrijk. Ga je in de kleur van de artiest, een outfit uit een muziekvideo of een algemeen thema? Bij al deze geweldige ideeën hoort ook een plek om je spullen in op te bergen. Tegenwoordig is het bij veel concerten verplicht om een tas van maximaal één A4 groot en 10 cm breed mee te nemen. Een leuke, fashionable tas vinden is dan ook best lastig. Wij hebben wat ideetjes voor je, zodat je geen problemen krijgt bij de ingang!

Dé tassen voor een concert

Doorzichtig

Voor het gemak van jou en de bewakers is een doorzichtige tas een top idee. Houd er wel rekening mee dat je tas nog steeds de grootte van een A4-papiertje heeft. Deze soort tas vind je steeds meer in de winkels, omdat er nu steeds meer vraag naar is. De doorzichtige tas komt overigens niet in één maat. Elke soort tas die je bedenkt, is er ook in deze vorm. Een rugtas, een handtas, een schoudertas of een heuptas, ze zijn er. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar, dus kies een kleur die bij jou of de artiest past!

Doorzichtige tas
Transparante crossbody schoudertas via Bol.com

Running band

Geen zin om een tas bij je te dragen? Kijk eens in de sportwereld. Tijdens het sporten heb je nog steeds je spullen bij je, maar heb je vaak weinig plek om die ergens op te bergen. Daarom zijn er running banden ontworpen. Deze doe je onder je shirt, om je buik, zodat de band mooi uit het zicht is. Nu klinkt zo’n band misschien klein en onpraktisch, maar er past meer in een running band dan je denkt. Ze zijn ook nog eens comfortabel en stabiel. Je hoort er natuurlijk zorgeloos mee te sporten.

running band
Avento Sportband via Bol.com

Heuptas

Een heuptas heeft nog het stereotype dat het bij hangjongeren of oudere campinggasten hoort. Dat is tegenwoordig verre van waar. In vele winkels koop je nu super leuke heuptasjes, ook in allerlei kleuren. Nog leuker is het om de tas over je borst te dragen, half over de schouder. Zo kom je er makkelijk bij en is je leuke tasje nog zichtbaarder voor de rest.

Maak deze tas persoonlijker voor jezelf of de artiest door het te personaliseren. Koop patches om er op te strijken. Ook is het mogelijk om met textielstiften, glitters en naald en draad er op te schrijven. Kijk ook eens naar patches die je er met een speld op zet en af haalt. Zo krijg je de optie om de tas weer te gebruiken voor andere momenten, zoals je volgende concert!

heuptas
Heuptas via Bol.com

Lees ook: Met deze accessoires maak je je tas nog mooier en functioneler