Oeh! Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman verklapt over nieuw seizoen: "oude gevoel komt terug"

Media door Jennifer

Misschien ben je de terugkeer van Gooische Vrouwen nog steeds aan het verwerken. No worries, er is voldoende tijd voor wat mentale voorbereiding. Iets wat zeker nodig is, want regisseur Will Koopman belooft een nieuw seizoen als vanouds. Volgens haar keert het "oude gevoel" zeker terug. En oh: de opnames beginnen trouwens wel al snel!

Will Koopman over nieuwe Gooische Vrouwen

De populaire serie Gooische Vrouwen ligt inmiddels ver achter ons en ook de tweede bioscoopfilm is alweer van tien jaar geleden. Toch zitten de vriendinnen Cheryl, Claire, Anouk en Roelien nog goed in het geheugen van de fans. De vriendinnen zijn nog altijd zeer populair. Niet voor niks staat de hele serie momenteel op streamingdienst Videoland, inclusief de twee bioscoopfilms. En daar komt dit jaar dus een nieuw seizoen bij! Vorig jaar werd dit bekendgemaakt, waarbij werd gezegd dat veel belangrijke hoofdrolspelers uit Gooische Vrouwen terugkeren. Ook Linda gaf dit aan. Via haar eigen website zei ze destijds: "Ik dacht dat het na twee bioscoopfilms wel klaar was met de hitserie, totdat ik vorig jaar And Just Like That zag. Toen realiseerde ik me hoe ik het gemist had."

Door dit alles lijkt het een heerlijk, ouderwets seizoen te worden. Dat bevestigt regisseur Will Koopman ook in een recent interview met De Telegraaf. "Ik heb de scripts gelezen en ik weet zeker dat het oude gevoel terugkomt," vertelt ze tijdens de première van haar andere, nieuwe serie over Patty Brard. Oeh!

Opnames in april

Hoewel het nog even wachten is op het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen, kunnen we binnenkort wel setfoto's verwachten. De opnames van de nieuwe serie van Gooische Vrouwen beginnen namelijk al bijna, om precies te zijn in april. Dat onthult de regisseur ook in het interview.

De exacte releasedatum van het nieuwe seizoen blijft vooralsnog onbekend. Wel verklapt Will alvast de maand, waarin de nieuwe afleveringen van Gooische Vrouwen online verschijnen. "Vanaf halverwege oktober is de planning," zegt ze daarover. Dat wordt bingewatchen met een kop rooibosthee op een regenachtige dag.

Lees ook: OMG! Gooische Vrouwen keert terug: nieuwe serie vanaf eind 2024 op tv