OMG! In déze Nederlandse winkels is de speciale Van Gogh-Pokémonkaart binnenkort verkrijgbaar

Vrije tijd door Jennifer

Misschien ben jij één van de vele Pokémonfans, die destijds de speciale Van Gogh-Pokémonkaart heeft gemist. De chaos in het Van Gogh museum door de Pokémon-tentoonstelling vorig jaar staat waarschijnlijk nog op ieders netvlies. En ook nu wordt de promokaart met Pikachu nog steeds voor duizenden euro's aangeboden op Marktplaats en Ebay. Annoying, maar gelukkig is er nu een oplossing. De Van Gogh-Pokémonkaart is binnenkort verkrijgbaar in een aantal Nederlandse winkels!

Speciale Van Gogh-Pokémonkaart

De speciale Pokémon-tentoonstelling in het Van Gogh museum was vorig jaar een groot succes. Veel mensen kwamen af op het museum in Amsterdam vanuit alle hoeken van Nederland en zelfs daarbuiten. Alleen zorgde de tentoonstelling helaas ook voor een hoop teleurstelling. Destijds kreeg je namelijk een speciale Van Gogh-Pokémonkaart met Pikachu, wanneer je een speurtocht had opgelost. Alleen ontstond hier een gigantische run op, waardoor de promokaarten binnen no time niet verkrijgbaar waren. Shit! Gelukkig voor de fans werd toen een ansichtkaart met dezelfde Pikachu, met grijze vilthoed, uitgedeeld als troostprijs. Alleen is dit natuurlijk niet helemaal hetzelfde. Vervolgens verschijnt de originele Van Gogh-Pokémonkaart namelijk meerdere keren op Marktplaats en Ebay voor honderden of zelfs duizenden euro's. Wát?

Misschien ben je nog steeds een beetje verdrietig over de chaos van toen. Nou, dan hebben we goed nieuws! De speciale Pokémonkaart is namelijk opnieuw gemaakt en de voorraad is kennelijk groot. Wel bemachtig je de Pokémonkaart nu op een andere manier, namelijk gewoon in de winkel.

Waar te koop?

De speciale Van Gogh-Pokémonkaart, die is geïnspireerd op Van Gogh zijn zelfportret met grijze hoed, is vanaf zaterdag 10 februari verkrijgbaar in diverse Nederlandse winkels. En no worries, de Pokémonkaarten zijn dus op grote schaal landelijk verspreid! Wel is de speciale Van Pokémonkaart met Pikachu niet helemaal gratis. Je krijgt de kaart namelijk gratis bij aankoop van andere artikelen uit de Pokémon Trading Card Game (TCG). Daarbij is het minimale aankoopbedrag 29,99 euro. Kom je aan dit bedrag? Dan is de Van Gogh-Pokémonkaart all yours! Per persoon wordt vervolgens slechts één kaart gegeven.

In de volgende winkels kun je over een week terecht voor de speciale Pokémonkaart: Intertoys, Game Mania, Top1Toys, Primera, MediaMarkt, Smyths Toys Superstores en Bruna. Daarnaast zullen ook spellenspeciaalzaken de kaart aanbieden. Hopelijk blijft de chaos deze keer ver weg!

Lees ook: Catch 'em all! Pokemon-tentoonstelling in Van Gogh Museum veroorzaakt chaos door merchandise