De leukste dingen om te doen tijdens Sinterklaas

Vrije tijd door Juliët

Het is bijna 5 december en dat betekent, pakjesavond! Het is tijd om leuke dingen te doen. Maar wat kun je nou het beste doen? Wil jij het nou net even anders doen met Sinterklaas? Dan ben je bij ons op het goede adres. Lees gauw verder!

Leukste dingen om te doen met Sinterklaas

 

1. Spelletjesavond

Die ouderwetse spelletjesavond blijven toch gezellig? Je hoeft echt geen Sinterklaasspelletjes te doen. Wat denk je van een potje Uno, Jenga of lekker Monopoly spelen?

 

2. Sinterklaasfilm kijken 

Ook zo dol op Sinterklaasfilms? Heerlijk in je pyama met een warme kop chocolademelk en natuurlijk slagroom! Dekentje erbij en een paar warme sokken. Oh ja en natuurlijk wat lekkers. Pepernoten, gevuld speculaas en chocoladeletters!

 

3. Stad bezoeken

Hoe lekker om 's avond even door de stad te wandelen. Lekker rustig en het perfecte moment voor een romantische wandeling. Even een tussenstopje bij een café voor een warme kop chocolademelk. Oh ja en je ziet overal al die gezellige verlichting. Wij zijn er dol op.

 

4. Chocoladefondue

Chocolade en nog meer chocolade! Maak je Sinterklaasavond compleet met een chocoladefondue. Fruit, koekjes en pepernoten. Dip alles wat jij maar lekker vindt door die chocolade. Mmm.

 

5. Gourmetten

Om nog even in het thema eten te blijven, gaan we door met gourmetten. Hoe gezellig? Lekker eten met zijn allen. Misschien een beetje standaard, maar daarom niet minder leuk.

 

6. Bowlen

Hou jij niet zo van stil zitten en ga je het liefst een activiteit doen? Dan is bowlen perfect om te doen. Tijd voor actie! Op de bowlingbaan is het vast niet zo druk. Kun jij in alle rust even die strike gooien!

 

7. Dobbelspel

Een pakjesavond daar hoort natuurlijk een dobbelspel bij. Maak je eigen variant ervan. Wat denk je van en dobbelspel met vragen? Beetje uitdaging tijdens het spel. Laat je brein maar kraken. Altijd een verrassing met welke cadeautjes jij eindigt. Spannend!

 

8. Uiteten

Sinterklaas is niet compleet zonder eten. 5 december moet gevierd worden. Hoe kan dit nou het beste? Met de familie uiteten natuurlijk! Ga naar jullie favoriete restaurant en geniet van een gezellige avond.

 

9. Tapas maken 

We zijn dol op cadeautjes, maar ook op eten. Dit was inmiddels wel duidelijk. Daarom is een tapasavond perfect. Cocktails maken en tapas erbij. Je hebt zo een hele avond gevuld. Vervelen hoef je je in ieder geval niet. Heerlijk toch?

 

10. Bioscoop

Een filmpje thuis pakken kan, maar de bios kan ook. De kans is groot dat het ook nog eens heerlijk rustig is. Maak van 5 december een avond waarbij je activiteiten afwisseld. Even naar de bios, even wat eten en even cadeautjes uitpakken. Je avondprogramma is zo gevuld.