Zo krijg je al slapend wittere tanden

Gezicht door Chloe

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om wat wittere tanden te krijgen. Of ze nou allemaal echt werken en goed voor je zijn is de vraag. Wij hebben in ieder geval een hack gevonden die wel werkt. En het wordt nog beter, want je tanden worden zo gewoon witter tijdens je slaap.

Gele tanden tanden

Met de jaren verliezen je tanden vaak hun mooie witte kleur. Er zijn verschillende dingen die gele tanden kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan roken, rode wijn, zure voedingsmiddelen en koffie. Ook kan het gewoon in je genen zitten en heb je daarom sneller gele tanden dan anderen. Wil jij ze weer stralend wit krijgen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je.

Wittere tanden terwijl je slaapt

Wil jij wittere tanden maar heb je geen zin om hier heel veel geld aan kwijt te zijn of je tanden te beschadigen? Dan hebben wij het perfecte product voor je gevonden. Een overnight whitening pen kan er namelijk voor zorgen dat je wittere tanden krijgt, gewoon terwijl je slaapt. Dit kan de verkleuring veroorzaakt door eten en drinken wel jaren terugdraaien.

Zo werkt het

Klinkt leuk zo'n whitening pen, maar hoe werkt dat dan precies? Als je 's avonds je tanden hebt gepoetst, dan gebruik je een tissue om ze te drogen. Vervolgens gebruikt je de whitening pen en breng je deze aan op je tanden. Hierin zit een serum wat zich aan je tanden hecht en veilig doordringt in het tandglazuur. En geen zorgen, dit is volkomen veilig. Het resultaat? Een stralend witte lach!