Is het liefde of niet? Netflix komt eind augustus met eerste interactieve romcom Choose Love

Media door Jennifer

Bij romantische verhaallijnen komt het altijd voor dat kijkers anders denken over het verloop van het verhaal. Vooral over de keuze in liefde verschillen de meningen nog weleens. Zo had je bij de Twilight Saga een team Edward en team Jacob, bij The Hunger Games een team Peeta en team Gale en had je bij Gilmore Girls zelfs drie teams: team Dean, Jess of Logan. De strijd wordt nu nog groter, want bij de nieuwste film Choose Love op Netflix mogen de kijkers bepalen hoe het verhaal verloopt. Oeh!

Eerste interactieve romcom op Netflix

Voor Netflix is het niet de eerste keer, dat ze een interactieve film hebben gemaakt. Vijf jaar geleden kwam namelijk Black Mirror: Bandersnatch uit, waarin de kijkers ook keuzes mochten maken over het verhaal. Alleen komt Netflix nu wel met de allereerste interactieve, romantische film en stiekem maakt dit ons misschien nog blijer. Bij een romcom komt het namelijk best vaak voor, dat kijkers het uiteindelijk toch niet helemaal eens zijn met de keuze van de hoofdpersoon. De love interests passen meestal ook allemaal goed bij het hoofdpersonage. Al wordt toch altijd één iemand de gelukkig en bij de nieuwe film Choose Love op Netflix bepaal jij dus wie dat wordt!

Kijker bepaalt

In de nieuwe Netflixfilm Choose Love maken we kennis met hoofdpersonage Cami Conway, die wordt gespeeld door Laura Marano (ook bekend van The Royal Treatment en The Perfect Date). Aan het begin van de film heeft ze een perfect leven met een droombaan en geweldige lover Paul (gespeeld door Scott Michael Foster), die haar ook nog eens elk moment ten huwelijk kan vragen. OMG! Alleen twijfelt ze ergens toch wel of er niet iets mist in haar leven. Is Paul eigenlijk wel de ware voor haar? En is dit wel echt haar droombaan of wil ze niet liever zingen? Zoveel keuzes waar jij als kijker dus over mag beslissen. Dat kan gaan om de keuze of ze iemand wel of niet moet zoenen, of de keuze hoe ze reageert op iemand. Elke keuze zorgt namelijk weer voor een heel ander verloop van het verhaal. "De keuzes die ik maak hebben grote gevolgen," hoor je hoofdpersoon Cami in de trailer. Hoe loopt het af?

Dat weten we nog niet, maar wel kunnen we je alvast extra verheugen op de film met de trailer. Op 31 augustus 2023 verschijnt de film Choose Love op Netflix.

Lees ook: 5 romantische films die je hart sneller laat kloppen