Dit zijn de sterrenbeelden die het liefst single blijven

Single & daten door Maya Luz

Liefde willen we uiteindelijk allemaal graag vinden. Of het nou liefde is van familie, vrienden of van een partner. Romantiek is voor een groot aantal sterrenbeelden een belangrijk aspect van hun leven. Andere sterrenbeelden hechten meer waarde aan hun vrijheid en zelfstandigheid. Dit zijn de sterrenbeelden die het liefst single blijven.

Lees ook: Zo creëer je een goede basis in je relatie

Tweelingen

Van alle sterrenbeelden, is Tweelingen degene die de meeste waarde hecht aan het single leven. Tweelingen zijn vrije zielen die veel waarde hechten aan hun single leven en zich niet snel hechten aan één persoon. Maar dit betekent niet dat een Tweelingen geen geweldige partner kan zijn wanneer ze er klaar voor zijn. Dit sterrenbeeld is creatief en heeft oneindig veel energie. In een relatie zorgen ze ervoor dat het dus nooit saai wordt. Tweelingen hebben vaak bindingsangst en dus zullen ze niet snel een relatie met iemand aangaan. Ze houden ervan om opties te hebben, als je dus een Tweelingen aan de haak wil slaan, heb je een flinke dosis geduld nodig.

Boogschutter

Net als Tweelingen zijn Boogschutters vrije zielen. Ze zijn erg avontuurlijk en kunnen absoluut niet getemd worden. Boogschutters houden van het ontdekken van nieuwe dingen en zullen niet snel afscheid nemen van het single leven. Om een Boogschutter aan de haak te slaan, moet je ze dus kunnen verrassen, hou ze in spanning. Als het op relaties aankomt, nemen Boogschutters graag hun tijd. Ze hebben geen haast. Ze hebben tijd nodig om hun ontdekkingsreis van zichzelf te voltooien voordat ze de tijd kunnen nemen om iemand anders op een diep niveau te leren kennen. Maar zodra ze zover zijn, kunnen ze de diepste gesprekken voeren.

Waterman

Watermannen zijn excentrieke en eigenzinnige mensen. Hierdoor worden ze regelmatig verkeerd begrepen door hun omgeving. Dit maakt het moeilijk voor een Waterman om iemand te vinden waarmee ze een oprechte band kunnen opbouwen. Ze hebben iemand nodig die hen echt begrijpt. Watermannen houden niet van spelletjes spelen, ze waarderen duidelijkheid. Daarnaast zijn ze erg zelfstandig en kunnen ze erg gelukkig zijn met enkel hun eigen gezelschap. Dit sterrenbeeld kan overkomen als terughoudend en gesloten. Maar zodra je door hun muur heen bent gebroken, zijn ze de meest loyale partners.

Steenbok

Steenbokken zijn harde werkers en extreem ambitieus. Dit sterrenbeeld is graag single omdat een relatie hebben afleidt van het bereiken van hun doelen. Ze hebben simpelweg geen tijd voor de liefde. Ze zijn te druk met studeren of met werken. Steenbokken nemen het leven erg serieus en gaan dus pas een relatie met iemand aan wanneer ze zich veilig voelen bij een partner. Ze moeten daarnaast het gevoel hebben dat ze nog steeds controle hebben over hun leven. Steenbokken nemen hun tijd wanneer ze iemand willen leren kennen om zeker te weten dat ze de juiste partner hebben gevonden. Als jij interesse hebt in een Steenbok heb je dus maar één ding nodig: een flinke dosis geduld.

Ook interessant: Deze sterrenbeelden zijn de meest loyale partners