Dit wil je zien: komend najaar start een The Bachelor-serie voor senioren

Media door Jennifer

In de Verenigde Staten zijn The Bachelor en The Bachelorette inmiddels al zoveel jaar bezig, dat het tijd wordt voor iets nieuws. De geruchten gingen jaren rond, maar nu is het duidelijk. Vanaf het najaar start het eerste seizoen van The Golden Bachelor, waarin eindelijk senioren de kans krijgen om nog een nieuwe liefde te vinden. Aww!

The Golden Bachelor met senioren

Al in 2020 ontstonden er speculaties over een nieuwe The Bachelor-serie voor senioren. Destijds tijdens een interview met ET Online vertelde presentator Chris Harrison, dat de makers zich aan het focusen waren op een eventuele versie voor ouderen. Ook doordat fans van het tv-programma zich afvroegen, wanneer er nou eindelijk een versie kwam voor ouderen. "Wij hebben ook liefde nodig," was hun argument. En voilà, na drie jaar is hier dan de officiële bevestiging van het eerste seizoen van The Golden Bachelor! Tijdens het jaarlijkse Disney upfronts event werd het nieuwe datingprogramma voor senioren aangekondigd. Ergens in het najaar gaat The Golden Bachelor van start op de Amerikaanse televisie.

Nieuw liefdesverhaal

Tijdens de perspresentatie hebben de makers van The Golden Bachelor het over een datingprogramma, "dat een heel nieuw soort liefdesverhaal laat zien - één voor de gouden jaren". In het eerste seizoen zal één man op senioren leeftijd in de hoofdrol staan met daar tegenover een aantal vrouwelijke kandidaten. Met zulke kandidaten op leeftijd belooft de nieuwe realityshow een hoop mooie, ontroerende verhalen. Deze mensen hebben natuurlijk al een heel leven achter zich. Dat wordt lachen door de tranen heen!

De exacte releasedatum van The Golden Bachelor is nog niet bekend. Wel weten we dus dat het in de VS vanaf het najaar te zien is bij ABC en Hulu. Of en wanneer de nieuwe Bachelor-serie voor senioren in Nederland te zien zal zijn, is volledig onbekend. Fingers crossed.

Lees ook: Wat gebeurt er met de rozen na de rozenceremonie in De Bachelor?