Nieuwe presentator Expeditie Robinson Art Rooijakkers: "grootste klassieker"

Media door Elsemieke

Vorig jaar zou hij al het programma gaan presenteren, maar toen maakten stemproblemen dat helaas niet mogelijk. Nu hij is hersteld mag de presentator de fantastische presentatieklus voor Expeditie Robinson op zich nemen, samen met Nicolette Kluiver.

Art Rooijakkers presenteert Expeditie Robinson

Art Rooijakkers presenteert het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson samen met Nicolette Kluijver. Er gingen de afgelopen jaren al wat geruchten dat hij het programma zou gaan presenteren, maar deze ontkrachtte hij zelf. Na een operatie aan zijn stemband, mocht hij helaas niet praten, dus kon hij het vorige seizoen niet presenteren. Rick Brandsteder presenteerde vorig seizoen samen met Nicolette Kluijver.

"Het programma is natuurlijk één van de klassiekers op de Nederlandse televisie”, zegt Art. De presentator vindt het dan ook eervol om het presentatieklusje op zich te nemen. “Het is voor mij de eerste keer de grote Expeditie Robinson.” Begin vorig jaar presenteerde hij samen met Geraldine Kemper een extra all stars-seizoen met oud-kandidaten.

Niek ziet zichzelf voor het eerst na Expeditie Robinson: "die beentjes!"

Eerste kandidaten Expeditie Robinson

Op dit moment vinden de opnames plaats van Expeditie Robinson 2023. Art en Nicolette begeleiden een groepje BN'ers naar de grootste uitdaging van hun leven. Op diverse juice channels wemelt het al van de mogelijke eerste namen. Zo gaan de geruchten dat Jaimie Vaes en Gwen van Poorten meedoen. Als we meer horen over mogelijke kandidaten, laten we jullie dat uiteraard weten!