Dit zijn de leukste vrijmarkten voor Koningsdag 2023

Vrije tijd door Chloe

Koningsdag staat bijna voor de deur en daar hoort natuurlijk een rondje over de vrijmarkt bij. Lekker rondstruinen en kijken of je nog wat pareltjes kan vinden. Is dit helemaal jouw ding? Lees dan vooral even verder, want wij hebben de leukste vrijmarkten in Nederland voor je verzameld.

Amsterdam

Amsterdam staat op 27 april vol met leuke vrijmarkten. Als je de pareltjes wilt scoren moet je wel vroeg zijn, want vanaf 06.00 uur begint het hier al. Zo kan je natuurlijk lekker rondzwerfen over de grachten, maar ook in het Vondelpark kan je terecht. Deze is zelfs speciaal voor kinderen gereserveerd. Ook bij het NDSM kan je met je kleintjes terecht. Genoeg opties dus!

Eindhoven

Ook Eindhoven ligt vol met leuke koopjes op Koningsdag. Zo kan je bijvoorbeeld terecht in het groene Stadswandelpark om leuke items te scoren. En het voordeel is: in deze stad hoef je niet vroeg op. De vrijmarkt begint hier namelijk pas om 10.00 uur. Lekker uitslapen dus!

Apeldoorn

Apeldoorn is de stad waar je moet zijn als je op zoek bent naar een traditionele kleedjesmarkt. De stad is enorm gezellig op 27 april en er zijn genoeg plekken waar je terecht kan om lekker rond te neuzen tussen de spulletjes. Ook is hier veel entertainment, dus je zal je hier prima vermaken.

Utrecht

In Utrecht vind je één van de grootste vrijmarkten van Nederland. Als je op zoek bent naar pareltjes kan je hier dus je geluk niet op. Zo kan je gezellig langs de grachten wandelen en ondertussen wat leuke items scoren. Daarnaast is het in de stad ook één groot feest, want er worden meerdere evenementen georganiseerd. Er is dus genoeg te doen voor jong en oud.