André Hazes is terug met concert in Ahoy: "kan niet wachten"

Media door Elsemieke

Nadat André Hazes meer dan een jaar van de radar verdween om aan zijn drank en drugsverslaving te werken, is de zanger terug in de spotlights. André brengt aanstaande donderdag zijn nieuwe single Deel van Mij. Ook geeft hij komend najaar een concert in Rotterdam Ahoy.

André Hazes is terug met concert en single

Het concert op 25 november is zijn eerste solo-optreden sinds lange tijd. "Deze zaal heeft een speciaal plekje in mijn hart. Na de afgelopen periode denk ik dat ik het komende concert zo anders ga beleven. Ik kan niet wachten om dit samen met mijn fans te gaan vieren", jubelt André op zijn Instagram-pagina. Vanaf donderdagochtend kan je een kaartje kopen.

“Ik maak nu de muziek die ik echt zelf van binnen voel. Ik ben zo blij met deze nieuwe sound en ik hoop dat mijn fans dat ook zullen zijn.” Deel van Mij is het eerste nieuwe werk van Hazes in twee jaar. De single is een voorproefje op het album Op Mijn Lijf Geschreven, dat later dit jaar verschijnt.

André Hazes en Monique zijn friends with benefits: "werkt voor ons heel goed"

Trots

André stopte in het najaar van 2021 met optreden vanwege een burn-out en later bleek dat hij ook kampte met verslavingen. Inmiddels is de zanger afgekickt. De zanger maakte vorige maand zijn comeback op het podium tijdens de optredens van Holland Zingt Hazes. Bovendien stond hij voor het eerst zonder drugs of alcohol op het podium. De zanger is dus weer druk bezig zijn carrière op te pakken. “Ik kan misschien wel voor het allereerst in m’n leven zeggen dat ik echt trots ben op wat ik aan het doen ben. Dus of nou tien mensen het leuk vinden of 10.000, dat maakt me oprecht niet uit.”