Enzo Knol: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Enzo Knol is een youtuber/vlogger en misschien wel de bekendste van Nederland. Ook is hij stemacteur. 

Over Enzo Knol

Volledige naam
Enzo Erkelens
Geboortedatum
8 juni 1993 (leeftijd 31 jaar)
Geboorteplaats
Rolde
Huidige woonplaats
Soesterberg
Relatiestatus
Enzo is samen met Myron Koops

Achtergrondinformatie

Enzo zette in 2013 zette zijn eerste video online. Niet wetende dat hij in de jaren erna zou uitgroeien tot de grootste Youtuber van Nederland. Inmiddels heeft hij meer dan 2,6 miljoen volgers.

Jeugd

Toen de ouders van Enzo gingen scheiden, namen hij en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder Irma aan, Knol. Met hun moeder en stiefvader gingen ze in Den Haag wonen.  Ook woonde Enzo als tiener nog enige tijd bij zijn vader in Assen. Maar met zijn vader verbrak Enzo op zijn 18e het contact. Naast Milan, heeft Enzo ook nog een halfbroer, Sjen.

Carierre

Enzo zijn eerste YouTube filmpje kwam online in 2013. Zijn kanaal kreeg grote bekendheid na het publiceren van een filmpje in 2014, waarin een stunt op een fiets mislukte. Hij kwam ten val kwam en brak zijn arm.

Onderdeel van het succes van Enzo is dat hij elke dag om 16.00 uur een nieuwe vlog online zet waarin hij zijn dagelijks leven laat zien. Nice to know: hij slaat letterlijk geen dag over, zelfs niet als hij ziek is. Echt alles wordt gefilmd.

Niet gek dan ook dat hij de eerste Nederlandse Youtuber is die de grens van 3000 vlogs heeft bereikt. Inmiddels zijn zijn video’s al meer dan 2,9 miljard keer bekeken. Overigens is Enzo niet alleen in Nederland populair, ook in België heeft hij een groot aantal fans.

Naast de video’s is ook de merchandise van Enzo razend populair. Zo bracht hij een boek uit genaamd Knolpower!. Daarin staat onder andere een overzicht van zijn vlogloopbaan, interviews met fans en familieleden en een cursus vloggen. Ook heeft hij zijn eigen kledinglijn genaamd Knolpower die hij verkoopt in zijn webshop. ​

Vermogen Enzo Knol

Het vermogen van Enzo wordt geschat op 2 tot 4 miljoen Euro.

Instagram Enzo Knol

Bekend van

Privéleven

Aangezien Enzo alles plaatst uit zijn leven, is het niet raar dat zijn hele leven ongeveer bekend is. Zo maakte hij vroeger veel van zijn vlogs samen met zijn toenmalige vriendin Dee van der Zeeuw, Haar had hij via social media leerde kennen. In 2018 besloten ze echter uit elkaar te gaan. Sinds 2019 is Myron Koops dagelijks te zien in de vlogs van Knol.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Enzo Knol

Is Enzo miljonair?

Er wordt gezegd dat Enzo tot nu toe ongeveer 4 miljoen euro heeft verdiend. Dus je zou hem miljonair kunnen noemen.

Hoeveel huizen heeft Enzo?

In 2014 ging Enzo op zichzelf wonen in Hilversum en in 2016 kocht hij een appartement in Zeist. In 2021 kocht hij een villa in Soesterberg. Nice to know: dit huis staat in dezelfde straat als dat van zijn broer Milan.

Wie is de manager van Enzo?

Het bedrijf Networx verzorgt voor Enzo Knol zijn Business Management.

Wat kost een meet en greet met Enzo?

Een ticket voor een event met Enzo kost gemiddeld 30 euro exclusief 2,50 administratiekosten.

Wat is de echte achternaam van Enzo?

Enzo wordt geboren als Enzo Erkelens. Na de scheiding van zijn ouders nemen Enzo en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan: Knol.

Waar woont de moeder van Enzo?

Irma Knol is geboren in Assen, waar ze ook weer woont. Na twee huwelijken is ze nu gelukkig met haar partner Gert. Irma heeft drie kinderen: Milan, Enzo en Sjen. Voorheen had ze een baan als juridisch secretaresse, maar sinds een paar jaar is Irma ook een succesvolle influencer.

Hot or Not?

  • Yes! (2)
  • Nope! (1)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: Brunopress