Rachel Hazes: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Rachel is met name bekend als de derde echtgenote van de Nederlandse volkszanger André Hazes en is sinds 2004 zijn weduwe. Ze beheert de muzikale nalatenschap van André Hazes.

Over Rachel Hazes

Volledige naam
 Rachel Friedel Hazes-van Galen
Geboortedatum
3 maart 1970 (leeftijd 54 jaar)
Geboorteplaats
Rotterdam
Huidige woonplaats
Mijdrecht
Relatiestatus
Rachel heeft momenteel geen relatie.

Achtergrondinformatie

In 1991 trouwde Rachel met André Hazes. Ze woonden in Vinkeveen en kregen daar twee kinderen: Roxeanne en André jr.. Voordat André Hazes in 2004 overleed woonden de twee al apart van elkaar.

Jeugd

Rachel werd geboren in Rotterdam en groeide op in een slagersgezin. Na haar school werkte ze een tijdje in een slagerij. Rachel en haar ouders waren grote fans van André Hazes. Ze ontmoette Hazes voor het eerst in een café waar hij optrad en waar ze als twaalfjarige door hem een microfoon in de handen kreeg gedrukt en een van zijn liedjes zong. Een aantal jaren later kregen ze een relatie.

Carierre

Vanaf het overlijden van André sr. trad Rachel nadrukkelijk op de voorgrond. Zo regisseerde zij de publiciteit rond de rouwplechtigheden. Een jaar na de dood van Hazes verscheen onder haar naam het boek Typisch André.

De musical Hij Gelooft in Mij (2012 tot 2015) is gebaseerd op het leven van André sr. Het verhaal wordt gebracht door de ogen van Rachel. Haar rol werd vertolkt door onder andere Chantal Janzen en Hadewych Minis. Wat later, in de film Bloed, zweet & tranen, die ook over het leven van André sr. ging, werd de rol van Rachel ook vertolkt door Hadewych Minis.

In 2018 was Rachel te zien in het tweede seizoen van de realityserie André Hazes: ik haal alles uit het leven. In deze serie staan haar zoon en zijn gezin centraal. Ook was RAchel te zien in de talkshow Hoge bomen en in het televisieprogramma Het hek van de dam. Aan de vierdelige docuserie Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes (2021) werkte ze mee door exclusief privébeeldmateriaal ter beschikking te stellen.

Vermogen Rachel Hazes

Het vermogen van Rachel wordt geschat op 3,3 miljoen euro.

Instagram Rachel Hazes

Bekend van

Vete binnen de Hazes familie

Er lijkt altijd wel gesteggel te zijn binnen de Hazes familie. Zo stelde dochter Roxeanne recent ernstige twijfels bij het verkrijgen van de zorg voor het nalatenschap. Zij wilde door een kort geding duidelijkheid krijgen in het testament van André sr.. In dit testament wordt gesteld dat Rachel, in het geval van een lopende scheidingsprocedure, geen recht op dit nalatenschap zou hebben. De zaak loopt inmiddels bij de rechtbank.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Rachel Hazes

Was Rachel nog getrouwd met André Hazes?

Ja, voor het overlijden van haar echtgenoot woonden de twee wel al apart van elkaar.

Hoeveel jaar scheelde Rachel met André Hazes?

Rachel en André scheelden 19 jaar jaar in leeftijd.

Wie is de zus van Rachel?

De zus van Rachel is Els van Galen.

Waar woont Rachel in Mijdrecht?

Rachel woont in het dorpscentrum van Mijdrecht. Ze heeft een huis met 208m² aan ruimte en zes kamers, waaronder één badkamer en vier slaapkamers.

Waarom hebben Rachel en Roxeanne ruzie?

De ruzie tussen Roxeanne en Rachel begon toen Roxeanne in Beste Zangers een uitspraak deed over haar jeugd. Toen André Hazes overleed, wilde Rachel een boek schrijven. Daardoor was Rachel er ruim negen maanden niet voor Roxeanne.

Hoe lang waren Rachel en André Hazes samen?

Rachel en André trouwden in 1991. In 2004 overleed André Hazes.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (1)