Yes! Er komt een reünie-aflevering van Echte Meisjes in de Jungle

Media door Rochèll

Kijk jij ook trouw alle afleveringen van het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle? En volg je alle juice op de voet? Het programma is te zien op Videoland en is weer een grote hit. Drama, drama en nog eens drama. Je hoeft je in ieder geval geen moment te vervelen. En wij hebben goed nieuws: er staat een reünie-aflevering van Echte Meisjes in de Jungle op de planning!

In Laos strijdt een groep realitysterren tegen elkaar voor voor een geldbedrag. Twaalf dames hebben hun koffers ingepakt en zijn vol goede moed richting de jungle vertrokken. We zijn al een paar afleveringen op weg, en ook heel wat drama verder. Eén ding is zeker: er valt genoeg terug te blikken.

Op Instagram deelt Videoland een video, waarin deelnemers Michella Kox, Louisa Janssen en Diva te zien zijn. Ze kondigen de speciale aflevering aan. "Nou mensen, nog 2 afleveringen en dan komt er een hele gezellige reünie. Als die gezellig wordt", opent Louisa de video. "Nou ik denk het niet, maar ik ben er klaar voor", vult Michella aan.

Reünie Echte Meisjes in de Jungle

Alle deelnemers van het programma zullen te zien zijn in de reünie, behalve Gaby Blaaser. Deze keuze heeft ze gemaakt vanwege haar zwangerschap. Videoland laat weten dat ze alle meiden veel plezier wenst bij de reünie van Echte Meisjes in de Jungle. We moeten nog heel even geduld hebben: op maandag 27 februari is de reünie te zien. Wij kunnen niet wachten!