Alles wat je moet weten over de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra

Vrije tijd door Djamila

Misschien heb je het op dit moment al gehoord. De Samsung Galaxy S23 is een feit. Deze nieuwste editie van de Galaxy-familie, heeft een aantal erg leuke updates gekregen. En naast dat je kiest uit deze variant, heb je ook nog eens de keuze om de Samsung Galaxy S23 Ultra te bestellen. Maar wat kun je zoal verwachten van dit model? Zoek daar niet verder voor. We hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet in dit artikel, lees dus snel verder!

Maak kennis met de Reborn Verbeterde Nightography-camera 

Je legt de mooiste momenten natuurlijk maar al te graag vast op je eigen camera. Of het nu gaat om een avond stappen met vrienden, een middag lunchen met je neefje of nichtje, een adembenemend uitzicht tijdens die ene fantastische reis of gewoon zomaar een dag in de stad. Het maakt gelukkig niet uit wat voor soort weer het ook is en of het overdag of in de avond is. Dankzij de Reborn Verbeterde Nightography-camera maak je de mooiste foto’s, waar en wanneer dan ook. Laat die mooie momenten dus maar komen. De Galaxy S23 Ultra van Samsung is er klaar voor.

Een revolutionaire gaming processor voor baanbrekende prestaties tijdens het gamen en het streamen

Als je een groot fan bent van gamen op je telefoon of het streamen van films en series, dan ga je vast en zeker enorm veel plezier hebben van de Samsung Galaxy S23 Ultra. Waarom? Voor dit model is de krachtigste chip voor een Galaxy smartphone ooit gebruikt. En het resultaat? Hierdoor profiteer je vanaf het eerste moment van een naadloze en een geoptimaliseerde ervaring. Streamen en gamen doe je moeiteloos, zonder daar de batterij voor uit te hoeven putten. En dat is wel zo leuk om te weten.

Het design van de telefoon is op de natuur geïnspireerd

Duurzaamheid is één van de belangrijkste beweegredenen van Samsung gewest tijdens de ontwikkeling van dit type model. Dit betekent dat er gebruik is gemaakt van 22% gerecycled glas. Maar dit stukje duurzaamheid laat het merk ook maar al te graag terugkomen in de kleur van de toestellen. Daarom is er voor een kleurenpalet gekozen waarmee je dicht bij de natuur blijft. Je hebt namelijk de keuze uit de kleuren Sky Blue, Lime, Red en Graphite. Hierdoor kun je vast en zeker een Samsung Galaxy S23 Ultra kopen waar je hart net even wat sneller van gaat kloppen.