Shoppen maar: deze blazers zijn echte musthaves

Mode & trends door Zita

Blazers zijn echte must haves voor in je garderobe. Er zijn dan ook veel verschillende soorten en je draagt ze in ieder seizoen. Wanneer je je outfit nét niet helemaal af vindt, zorgt een blazer voor de kers op de taart. Ben je op zoek naar leuke blazers? Stop dan met zoeken, want in dit artikel laten wij je de leukste blazers zien.

Verschillende soorten blazers

Blazers zijn er in allerlei soorten kleuren en maten. Er zijn basic blazers in de kleuren zwart, grijs, wit of crème, maar er zijn ook blazers voor de mensen die graag willen opvallen met een leuk kleurtje. Daarnaast vind je ook blazers met pastelkleuren, blazers met schoudervullingen, passende blazers of juist oversized blazers. Voor ieder wat wils, zoals je ziet. Ben je op zoek naar wat blazer inspiratie? Wij een aantal leuke blazers voor je op een rijtje gezet.

1.    Blazer met panterprint

Je moet er maar net van houden, maar deze blazer van Colourful Rebel is een echte must have voor je garderobe. Hij maakt iedere basic of casual outfit een echte eye catcher. Combineer deze blazer bijvoorbeeld met een denim of zwarte mom jeans voor een stoere look.

Shop blazer met panterprint van Colourful Rebel bij Bijenkorf

2.    Blazer in gebroken wit

Een witte blazer mag ook niet ontbreken in jouw kledingkast. Een gebroken witte blazer past namelijk bij iedere outfit en maakt iedere outfit helemaal af. Door de neutrale kleur combineer je het met iedere outfit die je maar wil. Een echte must have dus.

Shop blazer in gebroken wit bij Bijenkorf

3.    Lila blazer

Wil je iets meer kleur toevoegen aan je kledingkast? Kies dan voor een lila blazer. Deze zachte tint is voor de mensen die graag meer kleur willen dragen, maar niet te erg willen opvallen. Een lila blazer past bij veel outfits, dus zeker een must have voor jouw garderobe.

Shop lila blazer bij Boohoo

4.    Groene blazer met steentjes

Een andere blazer die je draagt om meer variatie toe te voegen aan je kledingkast is deze groene blazer met steentjes. De groene kleur is een mooie, neutrale tint die bij veel andere kledingstukken past. De steentjes in de vorm van bloemen geven de blazer een extra touch. We love it.

Shop groene blazer met steentjes bij Boohoo

5.    Zwarte blazer met studs

Deze zwarte blazer met studs is een echte must have voor je kledingkast. Waarom? Omdat hij elke van elke outfit een feestje maakt. Je draagt hem bij een casual outfit, maar ook bij een outfit voor tijdens de feestdagen. Het hele jaar door geniet je hier dus van.  

Shop zwarte balzer met studs bij Boohoo