Tweede afvaller Wie is de Mol aflevering 2 in totale shock: "training voor niks"

Media door Elsemieke

Het was weer ouderwets op het puntje van je stoel zitten in aflevering 2 van 'Wie is de Mol?' Niet alleen zagen we de kandidaten door Kaapstad vluchten voor drones, ook moesten ze naar street-art zoeken en probeerde een oud-kandidaat zich terug te vechten. Het vertrek van de tweede afvaller hadden we niet zien aankomen...

Wie Is De Mol 2023: alles over de kandidaten, de startdatum en de locatie

Wie is de Mol 2023 aflevering 2

Zit jij ook iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Wie Is De Mol? Als je afgelopen zaterdag met haviksogen hebt gekeken, dan heb je misschien al door wie de oplichter is in Wie Is De Mol aflevering 2. Of misschien ook niet. 

Niet de bedoeling

Als je er zaterdag klaar voor zat zag je dat tot haar grote verbijstering RTL-presentatrice Froukje de Both (50) een rood scherm kreeg. En dat terwijl meedoen aan het programma al jarenlang op haar bucketlist stond. Froukje verdacht Nabil en Ranomi. "Wekenlang was ik al aan het fantaseren over waar we heen zouden gaan en met wie", schrijft ze over de periode voor de opnames op de website van AVROTROS. Des te pijnlijker de vroegtijdige exit dus in Wie is de Mol aflevering 2. "Ik had nooit verwacht dat dit zo’n impact zou hebben, dat je ergens zó van kan balen. Dit was niet de bedoeling. Zo moest het niet gaan."

De eerste afvaller Sarah verkent samen met Froukje Kaapstad. "Ondertussen komen er natuurlijk steeds meer kandidaten die zich bij ons voegen en het leuke is dat we daardoor het spel eigenlijk nog een beetje meespelen. We horen alle ins en outs en we eten, drinken en lachen en kletsen en eten en drinken nog meer. Zo fijn dat je op deze manier toch nog heel erg het gevoel hebt dat je dit allemaal samen beleeft."

Knuffelen bij zonsondergang

Aan NU.nl vertelt Froukje verder over de teleurstellende vroegtijdige exit. "Het was een beetje liefdesverdriet, die dagen erna. Sarah ving mij heel lief op. We hebben even gejankt, geknuffeld en daarna genoten van de zonsondergang met een glas wijn. Maar de dagen erna word je toch wakker: oh ja, het is klaar." Met Sarah was ze in ieder geval dolblij. "Je bent zo beduusd op dat moment, dat is echt het juiste woord ervoor. Dan opgevangen worden door iemand die precies snapt hoe het voelt: dat is exact wat je nodig hebt."