Pak je molboekje erbij: dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2023

Media door Elsemieke

Molloten zijn er al weken - nee - maanden mee bezig. Wie o wie doen er in 2023 mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Vorig seizoen won Fresia Cousiño Arias het spelprogramma. Sinds 7 januari is het populaire spelprogramma van de AVROTROS weer begonnen. En wij stellen de kandidaten van Wie Is De Mol 2023 aan je voor. 

Dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol 2023

Het 23e seizoen van ‘Wie is de Mol?’ is dit jaar van start gegaan in Kaapstad, Zuid-Afrika. De kogel is inmiddels door de kerk! Zit jij ook vanaf nu iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Wie Is De Mol? Fantastisch! Pak dat notitieblokje en die pen er maar weer bij en schrijf alle hints op tijdens de afleveringen. Eerder maakte AVROTROS al bekend wie de kandidaten zijn door de groepsfoto te delen, maar nu is het tijd om alle kandidaten van Wie is De Mol 2023 te bespreken. 

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2023 zijn:

wie is de mol kandidaten 2023

Froukje de Both 

De 50-jarige Froukje de Both doet al even mee in de showbizz en televisiewereld. Ze presenteert namelijk al twintig jaar allerlei programma's. Nu is ze niet alleen te zien in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven, maar ook in het nieuwe seizoen van Wie is De Mol.

wie is de mol kandidaten 2023

Ranomi Kromowidjojo

Deze voormalige topsporter werd maar liefst drie keer Olympisch zwemkampioen. Ze is de eerste vrouw die onder de 23 seconden zwom op de 50 meter vrije slag korte baan. Haar topsportcarrière kwam begin 2022 ten einde. Funfact: ze is getrouwd met Ferry van Expeditie Robinson.

wie is de mol kandidaten 2023

Anke de Jong

Anke de Jong (35) is hoofdredacteur van ELLE Nederland. Hiervoor was zij jarenlang hoofdredacteur van Glamour. Je kan haar ook kennen van RTL Boulevard. Hier treedt ze regelmatig op aan de desk als modedeskundige.

wie is de mol kandidaten 2023

Annick Boer 

Annick Boer (51) is actrice en cabaretière. Op tv speelde had ze een rol in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en ook was ze te zien in de TV-Kantine.

wie is de mol kandidaten 2023

Daniël Verlaan

wie is de mol kandidaten 2023

Jurre Geluk 

Jurre (30) kun je kennen van zijn televisie programma's voor BNNVARA. Denk aan 'Steken en Prikken', 'Je Zal Het Maar Hebben' en 'Spuiten en Slikken'. Jurre is afgestudeerd als performer en ook docent aan de musicalopleiding Lucia Marthas, Institute for Performing Arts.

wie is de mol kandidaten 2023

Nabil Aoulad Ayad 

Nabil Aoulad Ayad (38) is cabaretier. Daarnaast is hij ook als acteur te zien in Marokkaanse Bruilof. Met zijn derde theatershow Absurd is hij momenteel in Nederland te zien.

wie is de mol kandidaten 2023

Sander de Kramer 

Sander de Kramer (49) is presentator. Je kunt hem kennen van programma’s als De Wandeling, Keuringsdienst van Waarde en De Rekenkamer.

wie is de mol kandidaten 2023

Soy Kroon 

Soy Kroon (27) is acteur, zanger en presentator. Je kunt hem kennen van programma's als De Magische Auto en De Faker. Acteertalent heeft hij sowieso, want hij speelde in meerdere films, bijvoorbeeld in Hoogvliegers. Ook was hij de jongste Jezus ooit in The Passion.

wie is de mol kandidaten 2023

Sarah Janneh 

De laatste in dit rijtje van kandidaten van Wie is de Mol 2023. Sarah Janneh (28) is zangeres en actrice. Ze is een van de vaste gezichten van Het Klokhuis. Ook is ze actrice en je kan haar dus kennen van de film Soof 3.

Wie Is De Mol 2023: alles over de kandidaten, de startdatum en de locatie

Wanneer begint Wie is De Mol 2023?

Het 23e seizoen van Wie is de Mol? is momenteel al op tv te zien. Rik van de Westelaken presenteert het programma. 

Waar is Wie Is De Mol 2023 dit jaar opgenomen?

De makers van Wie Is De Mol 2023 hielden ons lang in spanning in welk land het nieuwe seizoen dit jaar is opgenomen. Het 23e seizoen van Wie is De Mol speelt zich af in Zuid-Afrika, Kaapstad. Wij zijn enorm benieuwd hoeveel mooie beelden dit op gaat leveren!