Paleis voor een Prikkie: Twitter boos op ondankbare deelnemers

Media door Roos

Met hun deelname aan het programma Steenrijk, Straatarm hebben Frank en Rogier de harten van menig kijker weten te veroveren. Hun optimisme en positieve energie spatte van het beeldscherm af en veel van ons hoopten dat zij een eigen programma zouden krijgen. En nu is het zover, maar niet iedereen is hen even dankbaar…

Heerlijke televisie

Gisteravond was het dan zover, de eerste aflevering van Paleis voor een Prikkie op SBS6. In dit programma knappen de schatrijke voormalige interieuradviseurs huizen op voor gezinnen die het wat minder breed hebben. Eerder bleek dit al geen enkel probleem voor het optimistische stel in het programma Steenrijk, Straatarm. Toen knapten ze een flatje in Beverwijk op met een minimaal budget.

Ook leuk: Doe mee aan Het Grote Uitknijp-onderzoek en WIN!

Ook nu gaan Frank en Rogier vol enthousiasme aan de slag met een schamel budget van 250 euro, om de woonkamer van Kevin en Rowan en hun twee kinderen een upgrade te geven. De groezelige bank en eetkamerstoelen zijn wel aan vervanging toe. Nou, laat dat maar aan Frank en Rogier over! Rogier wordt hondsenthousiast van de kringloopwinkel en Rogier dingt hier en daar wat af. Kortom, het is heerlijke televisie. Op het voorstel van Rogier of een plant niet leuk is ("Serieus, nee dat meen ik echt, is dit wat?") kaatst Frank snel terug dat een plant vreselijk onhandig is. "Dan moeten we weer een cachepot vinden". Waarop Rogier het uitschatert: "Een cachepot?! HAHA je bedoelt een plantenbak!" 

Niet iedereen is gecharmeerd...

Helaas is niet iedereen even enthousiast over het landelijke thema waar het stel mee op de proppen komt. Veel hout, een groene bank en gele accesoires vinden veel Twitteraars al een gewaagde keuze. En dat bleek ook het geval nu gebleken is dat Kevin en Rowan de bank en stoelen inmiddels alweer te koop hebben gezet. En veel kijkers vonden dat echt niet kunnen. Ook het feit dat het stel een boot blijkt te bezitten die nu ook te koop staat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. 

Bekijk de hele aflevering van Paleis voor een Prikkie hier

Lees ook: Iedereen is dol op Rogier en Frank uit SBS-programma 'Steenrijk, Straatarm' 

Beeld: SBS