Outfit stress voor kerst? Dit zijn de leukste kerstjurkjes

Mode & trends door Zita

De kerstdagen beginnen al bijna en dat betekent dat ook onze outfit klaar moet zijn. Het liefst draag je een nieuwe outfit, maar het is ook mogelijk dat je je outfit van vorig jaar draagt. Wil je toch graag iets nieuws dragen, maar heb je stress over wat je aandoet? Geen zorgen, want wij laten je in dit artikel de leukste kerstjurkjes zien die je draagt tijdens de feestdagen. Zo heb je gegarandeerd een leuke outfit.

Soorten kerstjurkjes

Er zijn veel verschillende soorten kerstjurkjes die je draagt tijdens de kerst. Veel mensen dragen zwarte jurkjes tijdens kerst. Dit geeft namelijk een chique uitstraling. Er zijn ook andere prachtige kleuren kerstjurkjes die feestelijk zijn. Je kiest voor een korte jurk of een lange jurk, een jurk met korte mouwen of met lange mouwen. Een jurk met korte mouwen is soms wel wat koud, dus hou jezelf dan warm met een vestje of blazer. De leukste kerstjurkjes vind je hieronder.

1.    Wikkel jurk met open schouders

Hou je van de kleur groen en ben je op zoek naar een groene kerstjurk? Stop dan met zoeken, want dit is de perfecte jurk voor jou. Deze middel lange kerstjurk is elegant, maar ook sexy door de open schouders.

kerstjurkje boohoo

Shop wikkel jurk open schouders bij Boohoo

2.    Wikkel jurk met chiffon mouwen

Een little black dress is altijd een goede optie als kerstjurkje. Deze kerstjurk is casual, maar toch chique en elegant. Dit komt vooral door de wikkel in dit kerstjurkje en de chiffon mouwen. Het voordeel van dit jurkje is dat je hem ook na de feestdagen nog kunt dragen.

kerstjurkje boohoo

Shop wikkel jurk met chiffon mouwen bij Boohoo

3.    Zwarte blazerjurk

Een blazer combineren met een jurk. Wie dit heeft bedacht krijgt een prijs, want het is een ideale uitkomst om te dragen tijdens de kerst. Een blazerjurk is een perfecte kerstjurk, omdat een blazerjurk erg feestelijk en chique is. Een hele goede optie dus als kerstjurk dit jaar.

blazerjurk kerstjurkje h&m

Shop zwarte blazerjurk bij H&M

4.    Jurk met pailletten, ceintuur en glitters

Wil je extra feestelijk zijn deze kerst? Kies dan voor een jurk met glitters. Glitters zijn altijd een goede keuze en zeker met de kerstdagen. Deze kerstjurk is extra feestelijk door de pailletten en ceintuur.

glitterjurk kerstjurkje

Shop jurk met glitters bij Boohoo

5.    Off shoulder jurk

Tenslotte een simpel jurkje dat je zelf heel feestelijk maakt. Draag bij dit zwarte off shoulder jurkje mooie sieraden om je look feestelijk te maken. Draag mooie hakken en een smokey eye look en je bent klaar voor de kerst.

kerstjurkje h&m

Shop off shoulder jurk bij H&M