Hobbit-huis uit Lord of the Rings is nu te huur via Airbnb

Media door Elsemieke

Dol op de films van 'Lord of the Rings' en 'The Hobbit'? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je. Je kan overnachten in een heys 'Hobbit'-huis uit de films. Airbnb biedt de woning in Nieuw-Zeeland namelijk aan voor drie keer een verblijf van twee nachten. 

Hobbit-huis uit Lord of the Rings kan je huren via Airbnb

We hebben het beste nieuws ooit als je dol bent op de films van Lord of The Rings. Echte fantasy-fans halen hun hart hiervan op! De set van het dorp Hobbiton is na de opnames van de films blijven staan. Dat betekent dat je dit nog steeds kunt bezoeken. Het leuke is: een van de woningen in het fictieve plaatsje kan vanaf 13 december worden geboekt. Kosten? Voor slechts een bedrag van tien Nieuw-Zeelandse dollar, omgerekend zo'n zes euro, per nacht verblijf je in Hobbit-sferen. Hoe leuk!

The Green Dragon

In maart wordt de woning beschikbaar gesteld voor drie aparte verblijven van twee nachten. Er kunnen maximaal vier gasten per verblijf in. Bemachtig je een overnachting, dan kun je in de avond ook dineren in The Green Dragon, het beroemde pension uit de films. Een  privérondleiding over het terrein is inbegrepen. Enthousiast geworden? Hier kun je proberen een plekje te reserveren!