Wat zijn/haar ideale date over hem/haar zegt

Single & daten door Mozhda

“Wat is volgens jou de perfecte date?” Iedereen heeft een ander antwoord op deze vraag. Een voorkeur voor een bepaalde activiteit zegt veel over iemands persoonlijkheid. Check wat voor type hij/zij is!

Uiteten in een restaurant

Romance is in the air. Je date is een lovey-dovey type. Hij/zij houdt je hand graag vast tijdens jullie candle light dinner, zit vol met gevoelens en heeft alleen maar oog voor jou. Hij/zij voert graag een gesprek met je en luistert net zo graag naar je. Deze persoon heeft een gouden hart!

Film kijken in de bios

Hoe je hem/haar in drie woorden kunt omschrijven? Relaxed, chill en easy. Hij/zij hoeft niet spontaan te zijn om indruk op jou te maken. Deze persoon heeft een ‘go with the flow’-mentaliteit en kent geen haast. Na een lange dag slaat hij/zij het liefst een arm om jou heen, om vervolgens tegen je aan te kruipen.

Strandwandeling maken

Hij/zij is een bedachtzaam type. Gereserveerd en houdt van rust. Vraag je of hij/zij liever in een stad of op het platteland wil wonen? Dan kiest hij/zij waarschijnlijk vol overtuiging voor het platteland! Zolang hij/zij samen met jou ontvlucht van de realiteit.

Uitgaan in de nachtclub

“Rusten? Wat is dat?” is een uitspraak die jouw date zal maken. Hij/zij leeft met de dag en denkt niet aan morgen. We hebben het hier over een heel sociaal persoon, die graag de drukte opzoekt. Muziek is zijn/haar grootste passie. Al met al is het een echte levensgenieter!

Rijden in de auto

Ooit gehoord van long drive? Dit is een ideale date met knallende karaoke erbij. Of wil je liever naar een drive-in movie? Je kunt alle kanten op: het stuur zit voor jou of voor zijn/haar neus. En daar houdt je date ook van! Hij/zij zou geen 'nee' zeggen tegen verre afstanden maken. Chillend avonturen maken is ideaal voor hem/haar!

Samen gamen

Jouw date is erg competitief en heeft een enorm hoge concentratie. Hij/zij wil jou verwelkomen in de wereld van adrenaline opdrijven. Uitstellen? Dat bestaat niet in zijn/haar wereld! Hij/zij is een impulsief persoon, die het geweldig vindt om alles tegelijk te doen. Zolang hij/zij maar wint!

Sporten in de gym

Deze persoon barst van de energie en kan niet stil blijven zitten. Hij/zij volgt een gezonde lifestyle. Uiterlijk is voor deze persoon net zo belangrijk als innerlijk. Door zijn/haar motivatie en discipline haat de persoon het beste uit het leven. Hij/zij wil succes maken in het leven.