Lifehack: zo doe je makkelijk een armband bij jezelf om

Mode & trends door Chloe

Je kent het wel: je bent alleen en wilt een leuke armband omdoen, maar met één hand is dat een soort onmogelijke opgave. Je geeft het al snel op of je bent er minutenlang mee bezig. Niet zo handig, maar gelukkig hebben wij een geweldige lifehack waardoor een armband bij jezelf om doen ineens een stuk makkelijk is.

Armband bij jezelf omdoen

Misschien draag je alleen armbanden voor speciale gelegenheden of misschien draag je er iedere dag wel één. Hoe dan ook, bij jezelf een armband omdoen is een hele klus. Je komt net een hand tekort en als je hem dan bijna hebt valt hij weer af. Die struggles zijn vanaf nu verleden tijd, want wij hebben hier een geniale lifehack voor.

Armband vastmaken met een paperclip

Het vastmaken van je armband is met deze truc zo gedaan. Het enige dat je ervoor nodig hebt is een paperclip. Deze vouw je open en haal je door het armbandje heen en hou je met de hand waar je de armband omheen wilt doen vast. Vervolgens kan je hem gemakkelijk sluiten met je andere hand zonder dat de armband wegglijdt. Handig hé?

Nog meer handigheidjes

Heb je geen paperclip in huis? Dan kan je ook andere dingen gebruiken. Denk aan een elastiekje, veiligheidsspeld of zelfs plakband. Het idee werkt hetzelfde. Zo lang je maar iets hebt om vast te maken aan