Married At First Sight-Monique deelt foto's na afvalproces: "was doodongelukkig"

Media door Elsemieke

Monique werd tijdens het datingprogramma Married at First Sight de echtgenote van Aron, maar deze relatie helaas geen stand. De vrolijke Monique heeft ondertussen zelf een transformatie ondergaan. Ze is maar liefst 27 kilo afgevallen.

Married At First Sight-Monique valt 27 kilo af

Monique van Zessen (56) uit Married at First Sight deed mee aan het RTL-programma voor de liefde, maar die vond ze helaas niet bij Aron. Na haar deelname aan Married At First Sight besloot Monique om af te vallen met behulp van een gastric bypass. In een bericht op Instagram vertelt Monique alles over dit indrukwekkende afvalproces. Sommige volgers maken zich zorgen om de gezondheid van Monqiue omdat ze zoveel is afgevallen, maar Monique helpt die zorgen uit de weg. "Vorig jaar november 2021 zat ik op een zogenaamd low point In mijn leven. Na mijn MAFS-avontuur in 2021 was ik doodongelukkig en zat [ik] vooral mijzelf in de weg. Zowel lichamelijk als geestelijk. En toen kwam het besef dat ik er alleen zelf iets aan kon doen!" 

Monique vorig jaar:

Monique nu:

 

Niet de makkelijkste weg

Al haar hele leven worstel Monique met haar gewicht en probeert ze om de overtollige kilo's kwijt te raken, maar zonder succes. "Na een heel zware selectieprocedure kwam ik begin dit jaar in aanmerking voor een gastric bypass op basis van een medische indicatie. In mijn geval een levensverlengende operatie. Ik heb er heel goed over moeten nadenken, want zo'n operatie is echt niet niks, maar heb uiteindelijk de stap genomen." Afgelopen februari werd ze geopereerd. "Geloof mij: dit is zeker niet de makkelijkste weg zoals velen denken. Ik ben er nog lang niet maar het resultaat mag er inmiddels zijn: -27 kilo."

Married At First Sight-Kim deelt foto's na afvalproces: "I did it"