6x grappige Halloweenkostuums uit de 00s

Vrije tijd door Chloe

Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om onze gekste outfits weer uit de kast te trekken. Heb jij nog geen outfit voor 31 oktober en wil je terug in de tijd voor je inspiratie? Check dan deze toffe outfits uit de 00’s.

1. Charlie’s Angels

Deze films waren in de zeroes een hit. Niet zo gek, want wat een powervrouwen waren dit. En zeg nou zelf, iedere film met Cameron Diaz is een succes. Was jij ook helemaal weg van dit trio? Schakel dan twee vriendinnen in en ga samen verkleed als de Charlie’s Angels.

2. Fashion trends van vroeger

In de jaren 2000 liepen we er heel anders bij dan nu. Het modebeeld is flink veranderd en bij het zien van oude foto’s kunnen we soms dan ook niet geloven dat bepaalde dingen ooit ‘in’ waren. Deze modeblunders zijn voor Halloween waarschijnlijk perfect dus ga snel op zoek naar foute modetrends uit de zeroes.

3. Cheeta Girls

Eerlijk is eerlijk, deze film hebben we minimaal vijf keer gezien. Met deze outfit ga je weer helemaal terug naar je tienerjaren en de kans is groot dat als je hun muziek weer hoort je zelfs nog mee kan zingen. Naast dat het een leuke Halloween outfit is, zijn de pakken ook nog eens lekker comfy. Ideaal dus!

4. Winx

Dit televisieprogramma was onder de meiden waarschijnlijk één van de meest populaire programma's ooit. Deze outfit zal dan ook al snel door iedereen die in de zeroes is opgegroeid herkend worden.

5. Totally Spies

Nog zo’n programma waar we geen genoeg van konden krijgen was Totally Spies. 3 stoere meiden die iedere keer weer op missie gingen om het kwaad te bestrijden. Het is wel even zoeken naar deze pakjes, maar geweldig is het zeker.

6. Mama Mia!

Deze film was misschien wel dé hit van de zeroes en zorgde ervoor dat ABBA ook onder de nieuwe generatie enorm populair werd. En niet alleen de muziek is geweldig, ook de outfits zijn fantastisch. Trommel je vriendinnen op en shine samen als de Dynamos uit Mama Mia.