Matched By Mom: deze dames doen mee aan de nieuwe datingshow op Videoland

Media door Elsemieke

Het is weer bijna zover: er komt een nieuwe datingshow aan op Videoland. En wel een hele bijzondere! Vanaf 4 oktober gaan vier moeders op zoek naar hun ideale schoondochter. Vier mannen gaan samen met hun moeders op zoek naar de liefde. Ze kunnen kiezen uit zestien dames. Wij stellen ze aan je voor!

Matched By Mom: deze dames doen mee aan de nieuwe datingshow op Videoland

In het nieuwe realityprogramma Matched by Mom reizen vier moeders met hun zoons af naar Portugal om hier op zoek te gaan naar hun perfecte schoondochter. De single mannen werden vorige week al bekendgemaakt. Ben jij ook zo dol op reality-tv? Dan wil je Matched by Mom zeker op je lijstje zetten. Wij stellen de vrijgezelle dames aan je voor.

Amber 

De 26-jarige Amber is Half Antilliaans, geboren in New-York, opgegroeid in Drenthe en heeft lang gereisd in Australië. Avontuurlijk is ze dus zeker. Amber is al verliefd op haar twee naaktkatten, maar zoekt wel nog een romanticus die weet wat hij wil en zich niet laat omverblazen door haar pittige karakter.

Cynthia

De Haagse 29-jarige Cynthia is een ondernemer in hart en nieren, want ze is eigenaresse van een modellenbureau én van een zaak in haarwerken. Het is dan ook niet gek dat ze haar ideale man ondernemend moet zijn. Daarnaast wil ze iemand die netjes is en verzorgd, want ze kan niet tegen iemand die stinkt of een slecht kapsel heeft. Naast ondernemen, houdt ze van de natuur, dieren en ook haar religie is belangrijk voor haar. Zelf wil Cynthia een groot gezin met drie of vier kinderen, dus haar toekomstige man moet een familieman zijn.

Daphne

Daphne is 23 jaar en woont in Amsterdam. Het kleine Limburgse dorpje waar ze oorspronkelijk vandaan kwam, was veel te 'bekrompen' voor haar uitgesproken karakter. Daphne is op zoek naar een echt maatje die er altijd voor haar is en met wie ze leuke dingen mee kan doen. Respect en vertrouwen in een relatie vindt ze heel belangrijk. Daarnaast moet haar relatie gelijkwaardig zijn en hoeft ze niet verzorgd te worden. Ze kan prima ook op haar eigen benen staan, dus daar heeft Daphne geen man voor nodig.

Isabel

Isabel is pas 20, maar weet al precies wat ze wil. Ze werkt momenteel als accountmanager bij een ICT-bedrijf, maar dit doet ze vooral om een buffer op te bouwen zodat ze een eigen onderneming kan starten. Qua karakter is Isabel vooral heel lief, maar ook oprecht en standvastig. Ze is niet bang om zichzelf open te stellen en ze is emotioneel gezien ver ontwikkeld voor haar leeftijd. Isabel valt op iets oudere sportieve en sociale mannen die een beetje een ‘boevenkop’ hebben.

Joy

Voor de Rotterdamse 28-jarige Joy is familie heel erg belangrijk. Het is voor haar een droom dat een partner dezelfde familiewaarde deelt. Joy is enorm ambitieus, ze werkt al een tijd in de banksector en klimt hier flink op de carrièreladder. Uiteindelijk wil ze ondernemer worden in het vastgoed. Joys ideale man is lang en heeft een typisch Nederlands direct karakter. Open- en eerlijkheid kan ze ook zeer waarderen in een potentiële partner.

Joyce

De 23-jarige Joyce is een vrolijke, enthousiaste meid die soms een onhandige flapuit kan zijn. Ze is zelfverzekerd, maar over haar liefdesleven is ze toch vrij onzeker; ze heeft namelijk nog nooit een ‘echte’ vaste relatie gehad. Qua type man is Joyce op zoek naar een grappig en romantisch iemand die niet eromheen draait en gewoon voor haar gaat. Een vast type qua uiterlijk heeft ze niet, want volgens haar moet een man ‘iets hebben’ waardoor ze zich direct aangetrokken voelt. Joyce zou dus wel eens kunnen vallen op een man waarvan je het niet verwacht.

Kiki

Drie jaar geleden proefde deze pittige, blonde 31-jarige dame van het ondernemerschap en dit beviel ontzettend goed. Nu wil ze nooit meer voor een baas werken. Op werkgebied heeft de Haarlemse bombshell een sterke mening en is ze naar eigen zeggen liever een einzelgänger. Op liefdesgebied moet een man haar continu blijven triggeren, omdat ze anders snel verveeld raakt. Haar toekomstige partner moet wel rekening houden met kritische blik van haar moeders, want ze zijn echt 'drie handen op één buik'.

Kyra

De 25-jarige Kyra is een pittige dame die geen blad voor haar mond neemt. Met haar lieve lach wordt ze weleens als muurbloempje ingeschat, tot ze haar mond opentrekt! Ze heeft ook een hele zorgzame en behulpzame kant. Ze heeft altijd gezegd dat ze op haar 31e wil beginnen aan kinderen, dus over vijf jaar wil ze gesetteld zijn met een kind. Een man moet dus ook een kinderwens hebben! Elkaar kunnen vertrouwen en ‘lekker je eigen ding’ blijven doen zijn belangrijk voor haar in een relatie.

Lisanne

De 23-jarige Lisanne is de rustige, lieve girl next door. Haar kalme karakter komt een beetje mysterieus over. Ze is een huismus, al vindt ze een feestje op zijn tijd ook niet verkeerd. Lisanne haar ideale man waarmee ze die toekomst zou willen bouwen heeft gevoel voor stijl en is dus goed gekleed. Verder is hij ambitieus, lief, zorgzaam, intelligent en kan ze er goede gesprekken mee hebben. Ideaal is ook als hij het goed kan vinden met haar ouders.

Nikki

De vrolijke Nikki is 25 jaar en woont in Amsterdam. Ze is bijna klaar met studie juridische dienstverlening en hierna begint ze aan een baan in de sales recruitment. In plaats van een hobby, besteedt Nikki haar vrije uren het liefst met omringd met vrienden en familie. Goed gezelschap is voor haar het allerbelangrijkste wat er is. Als Nikki zou moeten kiezen, dan is haar ideale man lang en heeft hij lichte ogen. Verder houdt ze van een man die ondernemend is en weet wat hij wil met zijn leven. Daarnaast moet hij zelfverzekerd zijn, want anders walst Nikki zo over iemand heen.

Petra

De 26-jarige ambitieuze Petra was tot de coronacrisis producer binnen de muziekindustrie, maar twee jaar geleden heeft ze een baan aangenomen op de Zuidas als finance recruiter. Eén van haar dromen is om een documentaire te maken over de levensstijl van haar oma, zij woont namelijk in Suriname bij een inheemse Indianenstam. Ze wil dit graag vastleggen voordat deze cultuur verdwijnt door invloeden van buitenaf. Petra vindt dat ze echt 'wife material' is en valt qua uiterlijk eerder voor een laidback beachboy dan voor de populaire Amsterdamse technoboy.

Romy

De Nijmeegse 24-jarige Romy is het beste te omschrijven als een enthousiaste, uitbundige en sportieve meid. Ze wordt niet snel verliefd en wil pas settelen als iemand echt een toevoeging aan haar leven is. Romy wil zich niet aan een vast type binden, maar is wel erg kritisch. Ze vindt het belangrijk dat haar toekomstige partner sportief, ambitieus, maar ook loyaal en toch een klein beetje gek is. Romy ziet zich later samenwonen met haar partner en dan het liefste met een hond, aan het strand en bij voorkeur in Haarlem.

Roshita

De 24-jarige Roshita woont in Amstelveen en wil niks liever dan een groot gezin stichten. Ze houdt ontzettend van kinderen en het zal je dan ook niet verbazen dat Roshita een oppasbaantje heeft en werkt als nanny in een hotel. Wat betreft de liefde gaat het allemaal wat minder soepel in haar leven. Roshita valt op mannen die langer zijn dan dat zij is. Of zoals zij het lachend verwoord: "Als ik ga trouwen wil ik wel gewoon hakken aan kunnen doen." Oh en die sarcastische humor? Die moet haar toekomstige man ook kunnen waarderen.

Rozemarijn

De Groningse Rozemarijn is 23 jaar en is heel zelfverzekerd, maar zeker niet arrogant. Daarnaast is ze ook lief en sociaal. Ze is een echte salestijger en werkt naast haar vaste baan bij de lokale radio. Ze vindt het heel belangrijk dat haar droomman goed met haar vrienden om kan gaan en dat hij avontuurlijk en sportief is. Ze vindt de klik met hem het belangrijkst, maar het is mooi meegenomen als de schoonfamilie ook leuk is.

Shanna

De 24-jarige Shanna uit Zoetermeer is een vrolijke, spontane maar ook licht eigenwijze en chaotische dame. Hoewel ze in het dagelijks leven wat chaotisch kan zijn, heeft ze op de werkvloer de volledige controle en is ze ontzettend ambitieus. Shanna houdt van dansen en gaat graag naar feestjes. Verder mag je haar ook wakker maken voor een wandeling in de natuur of spelletjesavond met vrienden. Shanna komt uit een warm nest en hoopt net zo’n goede band op te bouwen met potentiële schoonfamilie. Ze is op zoek naar een introverte jongen voor wie familie ook belangrijk is.

Sibel

De 27-jarige Sibel woont in Utrecht, zit in haar afstudeerfase en heeft een onderneming in de sales. Sibel valt totaal niet op uiterlijk, zolang een man maar (emotioneel) intelligent is en er geen ongemakkelijke stiltes vallen – daar heeft ze een hekel aan. Het is wel belangrijk dat haar toekomstige man geaccepteerd wordt door haar ouders, vooral door haar vader, want ze is een vaderskindje! Zelf vindt Sibel het ook belangrijk om een goede band te hebben met haar schoonfamilie en vooral haar schoonmoeder. Een gezin stichten is voor haar dan ook een droom.

Wanneer begint Matched By Mom?

Matched By Mom is vanaf maandag 4 oktober iedere week te zien bij Videoland met presentator Edson da Graça.