B&B Vol Liefde-Menno heeft een nieuwe vriendin: "meant to be"

Media door Elsemieke

Menno zag in 'B&B Vol Liefde' een leven met Natasja al helemaal voor zich. Toen bleek dat Natasja dat niet zo voelde, kwam dit hard aan. Inmiddels is de goedlachse Menno weer verder gegaan met zijn leven, en met succes. Hij heeft namelijk een nieuwe vriendin!

B&B Vol Liefde-Menno heeft een nieuwe vriendin

Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?

Vier jaar geleden waagde Natasja de sprong en emigreerde naar Frankrijk, maar met slechts 98 inwoners in Blèves is het lastig een partner vinden. B&B Vol Liefde schoot te hulp, maar de selectie aan mannen, waaronder Menno, bleek niet te passen bij Natasja. Tot groot verdriet van Menno, die wel gevoelens had voor Natasja. De twee zouden aankijken of er misschien nog meer in zou zitten dan vriendschap. Toch vertrok Menno tóch weer naar de B&B van Natasja toen zij haar voet brak. Hij nam het reilen en zeilen van de B&B over toen zij in Nederland aan het herstellen was en dat zorgde ervoor dat Menno verliefd werd. Niet op Natasja, maar op één van de gasten. In 'B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje' van RTL Boulevard vertelt Menno hier over. 

Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?

Verliefde Menno

Natasja had bij thuiskomst terug in de B&B direct het gevoel ‘dat er iets was’. ,,Ik zei: ‘volgens mij moet jij mij iets vertellen, er is iets’. Toen zei hij: ‘ja ik ben verliefd’.” Natasja is blij voor Menno. "Mooi toch? B&B vol liefde. Ik was er hartstikke oké mee. Ik had inderdaad echt wel uitgevonden dat het niks ging worden. En dat wist hij ook. Dus ik denk dat hij ook hartstikke gelukkig is.”

Ook Natasja heeft een nieuwe vriend

Niet alleen Menno blijkt het geluk te hebben gevonden, ook Natasja heeft een nieuwe vriend. "Er is een man in mijn leven. Ik ben gewoon hartstikke verliefd”, vertelde ze. "Alsof ik weer 14 ben.” Huub, de nieuwe lover van Natasja, was tijdens de opnames van het datingprogramma ook in haar bed en breakfast, maar kwam niet in beeld omdat hij dat niet wilde. "In principe is hij gewoon hier. En ik hoop dat hij nooit meer weggaat”, zegt Natasja.

B&B Vol Liefde-Natasja vindt alsnog de liefde: "zwoele zomernachten"