B&B Vol Liefde-Natasja heeft gevoelens voor Jos, maar is dit wel wederzijds?

Media door Elsemieke

Wie denkt dat B&B Vol Liefde alleen maar relaxed bankhangen is, heeft het goed mis. Je wordt elke avond overspoeld door verschillende emoties. Zo valt de B&B-houder Natasja op vanwege haar ontluikende gevoelens voor Jos, maar zijn die wel wederzijds?

B&B Vol Liefde-Natasja heeft gevoelens voor Jos, maar is dit wel wederzijds?

Natasja woonde in Haarlem, maar verlangde naar rust en natuur. Vier jaar geleden waagde ze de sprong en emigreerde ze naar Frankrijk. Het Franse avontuur bevalt Natasja maar al te goed, maar met slechts 98 inwoners in Blèves is het lastig een partner vinden. Bovendien zou ze graag een Nederlandse kerel aan de haak slaan. B&B Vol Liefde schiet te hulp en vooral van potentiële liefdeskandidaat Jos is ze onder de indruk. In de bed & breakfast van Natasja in Frankrijk hangt er wel een bijzondere sfeer. In de nieuwe aflevering van 'B&B Vol Liefde' spreekt Natasja uit dat ze Jos wel ziet zitten. In de camera zegt ze dat ze Jos zo snel mogelijk gaat laten weten dat ze hem leuk vindt. "Als hij nu maar niet naar huis gaat!"

Hans uit B&B Vol Liefde zet zijn bed and breakfast te koop

Astrid in Oostenrijk

In de bed & breakfast van Astrid in Oostenrijk hangt er ondertussen een hele gespannen sfeer. In de nieuwe aflevering van 'B&B Vol Liefde' zegt Harmjan namelijk tegen Ruud zeggen dat er 'iets meer' is gebeurd tussen hem en Astrid. En daar is zij niet van gecharmeerd. "Als ik ergens niet tegen kan is het oneerlijkheid. Want dat is niet wat er is gebeurd." Harmjan blikt terug op zijn foute zet. "Dat is superstom van mij. Ik heb de boel aangedikt." Astrid moet niets hebben van die stoere mannenpraatjes. "Ik weet niet of hij die schade kan herstellen. Die deur is gewoon weer dicht, het kiertje is weer minder groot."

Uit de oude doos: zo zag Richard uit B&B Vol Liefde er vroeger uit