Zien: de eerste beelden van The Handmaid's Tale seizoen 5 zijn er!

Media door Elsemieke

Na het zenuwslopende einde van seizoen 4 van The Handmaid's Tale, konden fans niet wachten op het vervolg. Gelukkig werd al snel al het vijfde seizoen aangekondigd. Ondertussen trakteren de makers ons op deze spannende trailer. Blessed be the fruit! 

De eerste beelden van The Handmaid's Tale seizoen 5

Kan jij niet meer wachten? Wij ook niet! De bekroonde serie The Handmaid’s Tale krijgt een vijfde seizoen! Het dystopische verhaal wordt weer vervolgd en we kunnen nu al niet meer wachten. Het is alweer even geleden dat het vierde seizoen van de serie uitkwam. Gelukkig hoef je niet meer zolang te wachten, want het vijfde seizoen komt sneller online dan je dacht. Ondertussen dropt de streamingdienst alvast de bloedstollende trailer van The Handmaid's Tale seizoen 5. Hier is te zien dat June het opneemt tegen haar voormalige misbruiker, Serena. Sinds de finale van seizoen vier, waarin June Fred vermoordde, is de strijd nóg persoonlijker. In The Handmaid's Tale seizoen 5 trailer zien we dat June na haar ontsnapping terug is bij haar man in Canada, maar ze wordt daar geconfronteerd met de gevolgen van de moord op commandeur Watford. 

 

 

 

 

The Handmaid's Tale seizoen 5: de releasedatum

Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale is bevestigd en wij hebben nu al zin om de serie direct te gaan bingen. Het idee dat er nog een seizoen op ons ligt te wachten, daar worden we heel enthousiast van. Het coronavirus gooide roet in het eten en de opnames kwamen een tijd lang stil te liggen. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op. Gelukkig hoeven we ook niet meer lang te wachten, want voor we het weten verschijnt het vijfde seizoen al op de streamingsdiensten. Op 14 september is het zover, dus schrijft deze datum maar in je agenda! Hoewel bij het vierde seizoen per week een aflevering online kwam, zal seizoen 5 in één keer verschijnen. Zet de snacks maar klaar voor The Handmaid's Tale seizoen 5!

Seizoen 4 The Handmaid's Tale

Hoe eindigde het derde seizoen ook alweer? Even een snel opfrissertje. June en de andere handmaids redden tientallen kinderen uit Gilead. In de seizoensfinale was te zien hoe verschillende handmaid’s Commander Fred Waterford vermoordden in het bos. Niet veel later zagen we een clip van June Osborne – ook wel bekend als Offred – met haar dochtertje Nichole Holly Osborne. In deze scène was te zien hoe de man van June – Luke Bankole – binnen kwam lopen. Daar stopte de aflevering en fans vragen zich sinds dat moment af waar seizoen 5 verder zal gaan. We are exited!