The Roast of Johnny de Mol: Dit waren onze favo momenten

Media door Roos

Gisteravond keken ruim een half miljoen Nederlanders naar hoe Johnny de Mol werd afgeslacht op televisie tijdens The Roast of Johnny de Mol. Tijdens zijn roast kregen acht BNers de kans gehakt te maken van het verwende zoontje van slavendrijver John de Mol en dít waren onze favo momenten.

Toen Patty gehakt maakte van Najib

Patty maakte gretig van de gelegenheid gebruik om de draak te steken met Najib Amhali die een paar kilootjes is aangekomen: “Mijn oude borsten staan jou beter!” Ook van de miljardairszoon liet ze weinig heel: “Johnny de Mol heeft meer rondgeneukt dan ik worstenbroodjes heb gegeten”, aldus Patty. Wij gaan stuk.

Toen Peter Pannenkoek de show stal

Peter Pannenkoek spande de comedykroon gisteravond. Met zijn grappen die altijd net op het randje van ‘dat kan écht niet’ liggen, lag het publiek volledig in een scheur. Onze favo: “Je bent een zondagskind dat eruit ziet als een dinsdagdip.” Geniet hieronder van zijn hele roast.

Toen Danny Froger iedereen omver blies

Danny Froger was zonder twijfel de verrassing van de avond. Hoewel iedereen vast sceptisch begon, had hij al snel de lachers op zijn hand en verbaasde iedereen met zijn zelfspot en rake grappen: “Ik lijk zoveel op m’n pa, dat ik Natas soms van me af moet slaan.” Credits voor zelfspot! Onze favoriet: “Als Johnny’s vader er niet meer is, dan erft hij een paar miljard. Op mijn vaders begrafenis krijg ik alleen een glitterpak en een vers kopje thee.”

Lees ook: Hoe leuk! Met deze app kun je een tatoeage uitproberen