De leukste luchtige broeken voor de zomer van 2022

Fashion door Romy

Het is zomer! Eindelijk weer lekker weer en tot laat buiten kunnen zitten. Op sommige gelegenheden wil je een lange broek aan, maar een spijkerbroek is dan al snel veel te warm. Waar koop je nu leuke luchtige broeken voor de zomer? We've got you! We hebben een aantal luchtige broeken op een rij gezet voor je, zodat jij de broek alleen nog maar hoeft te bestellen. Check hieronder de broeken!

Luchtige broeken voor de zomer

In de zomer moet je het niet te lastig maken voor jezelf en een lekkere luchtige broek aantrekken. Tegenwoordig zijn de pantalons met of zonder flair helemaal in! We hebben een aantal patronen en kleuren voor je geselecteerd hieronder.

Hoe leuk is de pantolon met patroon hieronder? Combineer het met een mooie witte blouse of met een jasje met hetzelfde patroon.

Linnen Pantalon, Mango | €59,99 €39,99

 

De wijde pijpen en hoge taille geven deze broek een extra verfijnde uitstraling. Geschikt om iedere look naar een hoger niveau te tillen. Perfect voor een avondje eten met de meiden op een warme zomeravond!

Edie pantalon met wijde pijpen, Scotch & Soda | €109,95 €76,97

 

Zoek je meer een basic broek? Deze broek kun je over je bikini dragen voor naar het strand, maar ook als je 's avonds gaat uiteten. Het maakt niet uit welke gelegenheid je hebt, want deze broek past bij bijna iedere gelegenheid! De broek valt soepel, is van linnen, heeft een striksluiting en heeft aan de voorzijde twee zakken.

Basic linnen broek, Stradivarius | 25,99

 

De broek hieronder valt in de Comimitted Collectie van Mango. Dat houdt in dat de broek gemaakt is van duurzame vezels en/of productieprocessen, waardoor gevolgen voor het milieu beperkt blijven. De broek is een mid-rise model en heeft een elastisch smokwerk om de taille heen. Perfect voor een zomeravond!

100% lyocell broek, Mango | €49,99 €39,99

 

Last but not least: deze mooie geplooide wide leg broek met ceintuur van Boohoo. Durf je benen te laten zien! Je kan niet mis gaan met een lange getailleerde wijd uitlopende broek met split zoals deze voor naar werk of een belangrijk evenement of met een legging met zijstreep op je vrije dag!

Wide leg broek met ceintuur, Boohoo | €44,- €22,-